ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ακύρωσε ραντεβού με τον Γκιρτζίκη ο Αλαφούζος

Ακύρωσε ραντεβού με τον Γκιρτζίκη ο Αλαφούζος
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος ακύρωσε την προγραμματισμένη συνάντηση με τον Γιώργο Γκιρτζίκη, αντιδρώντας στην επιλογή του διαιτητή για το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων.

Το ραντεβού με τον Γιώργο Γκιρτζίκη ακύρωσε ο Γιάννης Αλαφούζος, ως μία μορφή αντίδρασης για τον ορισμό του Αθηναίου διαιτητή, Ανδρέα Παππά στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε προγραμματίσει να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, αλλά έκρινε ότι δεν είχε νόημα μετά την απόφαση της ΚΕΔ.

Η συνάντηση είχε κλειστεί μετά από προτροπή του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, ο οποίος είχε ζητήσει από τους δύο άντρες να συζητήσουν τις διαφορές τους και να συμβάλλουν στη διαμόρφωση καλού κλίματος πριν από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Κοντονή.

Ωστόσο, ο Αλαφούζος θεωρεί ότι η ΕΠΟ δεν αλλάζει τακτική και το απέδειξε με τον διαιτητή που όρισε να διευθύνει το ντέρμπι, οπότε δεν συντρέχει λόγος να συναντηθεί με τον Γκιρτζίκη και να δώσει πάτημα για να χρησιμοποιηθεί η συνάντηση για αλλότριους επικοινωνιακούς λόγους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ