ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αϊτόρ: "Καλός προπονητής ο Πογιάτος"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΙΤΟΡ ΚΑΝΤΑΛΑΠΙΕΔΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Aitor, Panathinaikos (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Αϊτόρ σε δηλώσεις του μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκού μίλησε και για το νέο προπονητή του τριφυλλιού, Ντάνι Πογιάτος, τον οποίο γνωρίζει από την παρουσία του στην Ισπανία.

Για το νέο προπονητή του Παναθηναϊκού, Ντάνι Πογιάτος, έστω και αν αυτός δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα μίλησε ο Αϊτόρ στις δηλώσεις του μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Ο 24χρονος εξτρέμ αφού υπέγραψε το συμβόλαιο του και ανακοινώθηκε από την πράσινη ΠΑΕ εν συνεχεία βρέθηκε μπροστά από τους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στα γραφεία του τριφυλλιού και απάντησε στις ερωτήσεις τους.

Μια εξ αυτές ήταν για τον Ντάνι Πογιάτος, τον οποίο χαρακτήρισε καλό προπονητή και μια ακόμα για τις συζητήσεις που είχε με τη Μπεσίκτας. Χαρακτηριστικά ο Αϊτόρ είπε:

"Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στην Ευρώπη. Ο νέος στόχος της ομάδας είναι να γίνει ξανά μια μεγάλη ομάδα, και είναι και για τη δική μου καριέρα ένας στόχος αυτό. Θεωρώ πως είναι ένα πολύ καλό βήμα για την καριέρα μου το να έρθω εδώ και να δουλέψω για τους στόχους της ομάδας και τους δικούς μου.

Ελπίζω πως θα είμαστε μια καλή ομάδα. Θα δουλέψουμε σκληρά για να γίνουμε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Είναι πολύ θετικό για εμένα που έχουμε έναν τεχνικό διευθυντή Ισπανό, Καταλανό συγκεκριμένα.

Μπορούμε να μιλάμε πιο εύκολα στη γλώσσα μας και είναι ένας από τους λόγους που ήρθα εδώ. Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να διεκδικούμε τρόπαια, να γίνουμε μια καλή ομάδα που θα μπορεί να διεκδικήσει τίτλους για τον Παναθηναϊκό".

Για τον Πογιάτος είπε:
"Τον ξέρω τον Πογιάτος, όμως δεν μίλησα μαζί του. Ξέρω όμως ότι είναι πολύ καλός προπονητής. Ήρθε από την Μαδρίτη και θα δούμε τι είδους προπονητής είναι. Δεν τον ξέρω, αλλά για να ήρθε εδώ, είναι καλός προπονητής. Ξέρω τους νέους στόχους της ομάδας κι αυτό μου άρεσε κι ήρθα εδώ".

Για το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας:
"Μίλαγα με την Μπεσίκτας, αλλά φυσικά ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και μια από τις πιο ιστορικές στην Ευρώπη. Είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου".

Για τις συνομιλίες του με τον Καρλίτος πριν πει το "ναι":
"Μίλησα με τον Καρλίτος, μου είπε πολύ καλά πράγματα και για το κλαμπ και για την πόλη. Τα βλέπω τώρα, είδα και χθες κάποια πράγματα. Όλα είναι πολύ όμορφα, είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και σίγουρα θα μάθω καλύτερα και την ομάδα και την πόλη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ