ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Άγνοια για τις αλλαγές στον Παναθηναϊκό

Άγνοια για τις αλλαγές στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Η φημολογία θέλει τον Χρήστο Καρβουνίδη και τον συνεργάτη του να πιάνουν δουλειά στον Παναθηναϊκό από τη Δευτέρα (5/10), αλλά προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται.

Εδώ και καιρό κυκλοφορούν φήμες ότι ο φυσιοθεραπευτής, Χρήστος Καρβουνίδης, θα προσληφθεί από τον Παναθηναϊκό, σε μία κίνηση των ιθυνόντων του ποδοσφαιρικού τμήματος για την αντιμετώπιση των παθογενειών στην αποθεραπεία των ποδοσφαιριστών.

Η φημολογία τον θέλει να έχει ζητήσει και την πρόσληψη του συνεργάτη του, Γιάννη Κωτσή, ώστε να στελεχωθεί το τιμ και την ίδια στιγμή, να απομακρύνονται κάποιοι από τους υφιστάμενους. Μάλιστα, τα πιο πρόσφατα updates τους ήθελαν να αναλαμβάνουν από τη Δευτέρα (5/10).

Πάντως, από τη διοίκηση δήλωναν άγνοια για όσα διαδίδονται και τόνιζαν ότι άπαντες ασχολούνται με το παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Επιπλέον, κανένας από τους εργαζομένους δεν έχει ενημερωθεί ότι θα διακοπεί η συνεργασία του, ενώ και ο Καρβουνίδης είχε κλειστό το κινητό τηλέφωνο του.

Γενικότερα, το συγκεκριμένο ζήτημα έχει συζητηθεί αρκετά στον Παναθηναϊκό, τόσο σε διοικητικό επίπεδο, όσο και στο εσωτερικό της ομάδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ