ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αγιασμός και απουσίες στον Παναθηναϊκό

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Την Τρίτη το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στις εγκαταστάσεις του "Γ. Καλαφάτης" αλλά στη συνέχεια ο Μαρίνος Ουζουνίδης μέτρησε αρκετές απουσίες από το πρόγραμμα της προπόνησης.

Ο καθιερωμένος αγιασμός πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (25/7) στο "Γ. Καλαφάτης" με αρκετά μέλη της πράσινης διοίκησης, όχι όμως τον Γιάννη Αλαφούζο, να δίνουν το παρών αλλά εν συνεχεία στην προπόνηση ο Μαρίνος Ουζουνίδης μέτρησε αρκετές απουσίες από το πρόγραμμα της προπόνησης.

Συγκεκριμένα πριν την έναρξη του προγράμματος πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός με ευχές για καλή αγωνιστική σεζόν, γεμάτη επιτυχίες και μακριά από τραυματισμούς. Παρόντες άπαντες από το ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ τη διοίκηση εκπροσώπησαν ο πρόεδρος του Δ.Σ., Μάνος Μαυροκουκουλάκης, ο αντιπρόεδρος Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οικονομικός διευθυντής Γιώργος Στάμος και η επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας, Αθηνά Μπαλωμένου.

Εν συνεχεία ακολούθησε η προπόνηση με τον 49χρονο τεχνικό να μετράει ένα σωρό απουσίες. Αρχικά οι Στιλ και Στάικος δεν βρέθηκαν καν στον αγιασμό καθώς έμειναν σπίτι τους γαστρεντερίτιδα και ίωση αντίστοιχα. Επίσης και ο Χατζηγιοβάνης ανέβασε πυρετό και έκανε μόνο γυμναστήριο, ενώ θεραπεία και γυμναστήριο έκαναν οι Κουλιμπαλί, Βιγιαφάνιες, Κουτρουμπής. Με τον τελευταίο να παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο και να ξεκινάει σιγά-σιγά ελαφριές προπονήσεις.

ΜΕ ΚΑΜΠΕΣΑΣ Η ΔΟΚΙΜΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ

Το γεγονός ότι ο Χατζηγιοβάνης δεν βγήκε στον αγωνιστικό χώρο οδήγησε τον Μαρίνο Ουζουνίδη να χρησιμοποιήσει τον Καμπέσας με τους βασικούς στην διάρκεια της τακτικής. Μάλιστα αν η κατάσταση με το νεαρό άσο δεν παρουσιάσει βελτίωση την Τετάρτη τότε δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε ο Καμπέσας να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα και του αγώνα της Πέμπτης. Και να παίξει για όσο μπορέσει.

Το πρόγραμμα της Τρίτης περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις ισορροπίας και συναρμογής, επιθετική τακτική και ελεύθερο παιχνίδι. Τέλος η προπόνηση της Τετάρτης θα διεξαχθεί τελικά στις 7 μ.μ. και όχι στις 6μ.μ. που ήταν προγραμματισμένη λόγω της ζέστης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ