ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Άγιαξ - Παναθηναϊκός: Στη NOVA το φιλικό με τον Αίαντα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΦΙΛΙΚΟ/ ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΦΙΛΙΚΟ/ ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το σπουδαίο φιλικό του Άγιαξ με τον Παναθηναϊκό θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Δευτέρα (22/7) στις 20:00 οι συνδρομητές των καναλιών Novasports.

Το σπουδαίο φιλικό ανάμεσα στον Άγιαξ και τον Παναθηναϊκό θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές των καναλιών Novasports.

Τo "τριφύλλι" θα αντιμετωπίσει τον ημιφιναλίστ του περσινού Champions League στο Ολυμπιακό στάδιο του Άμστερνταμ στο πιο δυνατό τεστ της προετοιμασίας του.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί Δευτέρα 22/7, θα ξεκινήσει στις 20.00 με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports1HD αλλά και σε audio streaming από το Web TV του novasports.gr.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι άνθρωποι του "Αίαντα" έχουν χαρακτηρίσει το παιχνίδι ιστορικό λόγω της ευρωπαϊκής ιστορίας των αναμετρήσεων των δύο συλλόγων (τελικός Γουέμπλεϊ 1971 και ημιτελικά Champions League 1996) με αποτέλεσμα να γίνει sold out στα εισιτήρια του αγώνα!

Αυτός θα είναι ο τρίτος φιλικός αγώνας για την ομάδα του Γιώργου Δώνη, μετά την εντυπωσιακή παρουσία εναντίον της Φέγενορντ και το παιχνίδι με την Μπίρσοτ που θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 20/7, στις 17.45 (Novasports 1HD).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ