ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αγγίζουν τους 1.500 οι Σύμμαχοι

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι χαμηλές τιμές στα διαρκείας και η διάθεση για στήριξη στην ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, έχουν δημιουργήσει μία ροή εγγραφών στην Παναθηναϊκή Συμμαχία.

Σίγουρα, οι φίλοι του Τριφυλλιού περίμεναν ένα δύσκολο καλοκαίρι, όμως όσα συνέβησαν με την πώληση του Μπεργκ, την παραίτηση του Λυμπερόπουλου και την αποστασιοποίηση του Αλαφούζου, διαμόρφωσαν τις χειρότερες δυνατές συνθήκες.

Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός μοιάζει να έχει αντοχές και ο Μαρίνος Ουζουνίδης με τους συνεργάτες και τους ποδοσφαιριστές του, προσπαθούν να δημιουργήσουν μία ανταγωνιστική ομάδα. Τα πρώτα δείγματα είναι θετικά, παρότι υπάρχουν αρκετές δυσκολίες και δεδομένα ντεζαβαντάζ.

Οι οπαδοί βλέπουν όσους αποτελούν το ποδοσφαιρικό τμήμα να προσπαθούν και έχουν τη θέληση να μην τους αφήσουν μόνους. Ήδη, παρατηρείται μία ανταπόκριση μέσω της αγοράς των εισιτηρίων διαρκείας και των εγγραφών στην "Παναθηναϊκή Συμμαχία". Ασφαλώς, το νούμερο είναι μικρό με βάση τη δυναμική του Συλλόγου, όμως δεν είναι αμελητέο τηρουμένων των αναλογιών.

Μέχρι αργά το βράδυ της Τρίτης (18/7), είχαν εγγραφεί 1.445 Σύμμαχοι και είχαν εισφέρει 64.631 ευρώ. Εννοείται πως τα περισσότερα μέλη προέκυψαν μέσω της προμήθειας των διαρκείας. Αλλά, είναι σημαντικό ότι προτίμησαν να γραφούν στη λαϊκή βάση, ενώ είχαν την επιλογή να διασφαλίσουν μία θέση στο "Απόστολος Νικολαΐδης" χωρίς να γίνουν Σύμμαχοι.

Ανάλογος είναι ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας που έχουν διατεθεί μέχρι στιγμής. Υπενθυμίζεται πως η έκδοση τους άρχισε στις 15 Ιουλίου, με καθυστέρηση, ωστόσο υπάρχει κινητικότητα. Οι χαμηλές τιμές δελεάζουν αρκετούς φίλους να ανανεώσουν τις κάρτες τους ή να προμηθευτούν νέες, ώστε να συμπαρασταθούν στον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ