ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αγγελίνας: "Έπρεπε να έχουμε καλύτερες επιλογές"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού στο ματς με τη Λαμία, Μάκης Αγγελίνας, υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου πως οι παίκτες του στο δεύτερο μέρος αν είχαν επιλογές θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει περισσότερα από ένα γκολ.

Ο Μάκης Αγγελίνας, άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Δώνη στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ήταν αυτός αυτός που καθοδήγησε τους πράσινους στην αναμέτρηση με τη Λαμία.

Ο Αγγελίνας ήταν αυτός που βρέθηκε και στη συνέντευξη Τύπου όπου στάθηκε στην ανωτερότητα του Παναθηναϊκού στο δεύτερο μέρος αλλά και στις λάθος επιλογές που είχαν οι παίκτες του στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Όπως σημείωσε το τριφύλλι θα μπορούσε να πετύχει όχι μόνο ένα γκολ αλλά περισσότερα και να έφτανε ακόμα και στην επικράτηση.

«Σίγουρα οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές για να παίξεις ποδόσφαιρο, ειδικά έτσι όπως εμείς έχουμε μάθει να παίζουμε αυτόν τον καιρό. Αυτό, βέβαια, δεν αποτελεί καμία δικαιολογία, εμείς πρέπει να προσαρμοζόμαστε σε όλες τις καιρικές συνθήκες για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Δεν είπαμε κάτι το ιδιαίτερο στα παιδιά. Προσπαθήσαμε αρκετά στο β’ ημίχρονο.

Μπορεί όντως να καθυστερήσαμε λίγο να μπούμε στο πνεύμα του παιχνιδιού, λόγω των καιρικών συνθηκών, αλλά κάναμε αρκετές ευκαιρίες στο β’ ημίχρονο. Έπρεπε να έχουμε καλύτερες επιλογές για να μπορέσουμε να βάλουμε ένα γκολ. Όχι μόνο για να ισοφαρίσουμε, αλλά ακόμα και για να κερδίσουμε.

Άρα θεωρώ ότι αργήσαμε λίγο να προσεγγίσουμε το παιχνίδι, όπως έπρεπε. Θα προσπαθήσουμε στο δεύτερο παιχνίδι να είμαστε αυτοί που πρέπει για να έρθει η πρόκριση».

Για την επιστροφή του Αντονί Μουνιέ:
«Σίγουρα κάθε λεπτό συμμετοχής κάνει καλό στον Αντονί, όπως και σε άλλα παιδιά που θεωρώ ότι θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ στη συνέχεια».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ