ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αγγελίνας: "Αντιμετωπίσαμε μια κακή διαιτησία"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το ντέρμπι του ΟΑΚΑ έληξε ισόπαλο δίχως τέρματα, με τον Μάκη Αγγελίνα να στέκεται στην καλή τακτική παρουσία του Παναθηναϊκού, την κακή διαιτησία, αλλά και την ελπιδοφόρα εμφάνιση των "μικρών" του τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος με τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, για τα playoffs της Super League 1, έχοντας καλή εικόνα μέχρι το 60ο λεπτό της αναμέτρησης. Το τριφύλλι πήρε το "Χ" για τέταρτη φορά σε έξι αγώνες στα playoffs έως τώρα, δίχως βέβαια αυτό να αλλάζει τη... ζωή του, με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο βοηθός προπονητής του τριφυλλιού, Μάκης Αγγελίνας, δήλωσε στην κάμερα της NOVA πως " Είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα μας και την τακτική μας παρουσία. Παίξαμε, όπως το σχεδιάσαμε, να μην δώσουμε χώρους για διεισδύσεις και συνεργασίες στον Ολυμπιακό, κάτι που συνηθίζει να κάνει. Αντιπαραθέσαμε τη δύναμη και ήμασταν καλοί σε τακτικό επίπεδο. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, οπότε μένουμε στην καλή παρουσία στο γήπεδο".

Ενώ συνέχισε αναφερόμενος στη διαιτησία του ντέρμπι: " Αντιμετωπίσαμε μια κακή διαιτησία, σε δύο περιπτώσεις ειδικά. Θα μπορούσε τόσο να δοθεί κόκκινη, ενώ θεωρώ -προσωπική άποψη- πως δεν υπήρχε πέναλτι στον Ματιέ Βαλμπουενά".

Αναφορικά με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο και τον Δημήτρη Σερπέζη: " Για μας δεν είναι ρίσκο να παίξουν οι μικροί, ούτε κάτι το ιδιαίτερο. Έτσι όπως είναι το ρόστερ μας, αυτοί που είναι σε καλή κατάσταση, αυτοί θα παίζουν. Τα παιδιά που είναι πολύ καλά στην προπόνηση, θα βρίσκονται στην ενδεκάδα και στο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι. Είναι ενθαρρυντικό ότι πήγαν καλά απόψε".

Τέλος, για το γεγονός πως σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στα playoffs, ο Παναθηναϊκός έπαιξε με τριάδα στην άμυνα, είπε: " Διαβάζουμε τον κάθε αντίπαλο και λειτουργούμε ανάλογα. Θα δούμε πώς θα αντιμετωπίσουμε το επόμενο παιχνίδι (σ.σ.: εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ)".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ