Αφιέρωμα του Guerin Sportivo στον Πιεμπονγκσάντ: "Pasticcio thailandese"!

Πιεμπονγκσάντ

Το ιταλικό περιοδικό “Guerin Sportivo” αναφέρεται στο "Ταϊλανδικό χάος" του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και στο ενδιαφέρον του για τον Παναθηναϊκό. (PIC).

Για μία μεγάλη χρονική περιόδο ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ φαινόταν πως θα αποτελέσει την "επόμενη μέρα" στο ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Πλέον, αυτό το ενδεχόμενο έχει... ξεθωριάσει τελείως και μάλλον ευτυχώς για το Τριφύλλι. Διότι τα όσα αποκαλύπτονται διαρκώς για τις δραστηριότητες του Πιεμπονγκσάντ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, δεν προμηνύουν τίποτα καλό για μία ομάδα που θα καταλήξει στον Ταϊλανδό broker.

Είναι ευρέως γνωστό ότι ο Πιεμπονγκσάντ τελεί υπό έρευνα από την Εισαγγελία των Βρυξελών για εικονική μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Μουσκρόν από τον Πίνι Ζάχαβι. Η σχέση του Ταϊλανδού με τον Ισραηλινό μεγαλοατζέντη μπαίνει στο μικροσκόπιο του μηνιαίου ιταλικού περιοδικού “Guerin Sportivo”, το οποίο στο τεύχος του Ιανουαρίου κάνει αφιέρωμα στον Πιεμπονγκσάντ με τίτλο "Pasticcio thailandese", δηλαδή "ταϊλανδέζικο χάος".

Ο τίτλος και ο πρόλογος του άρθρου είναι απόλυτα ενδεικτικά: "Ταϊλανδικό χάος. Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, ο επιχειρηματίας στη μέση όλων των γραμμών εξουσίας. Τον Μάρτιο πήρε τη βελγική Μουσκρόν, τη γέμισε προβλήματα και τώρα ασχολείται με τον Παναθηναϊκό. Μόνο για λογαριασμό του φίλου του Ζάχαβι".

Είναι προφανές ότι το τέλος του προλόγου υπονοεί ότι και στον Παναθηναϊκό, ο Πιεμπονγκσάντ θα αναμειγνυόταν ως μέλος του συστήματος του Ζάχαβι. Αναμφίβολα, το κυρίως μέρος του άρθρου θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού αυτή ήταν μόνο η προδημοσίευση.

Το "Guerin Sportivo" είναι το παλαιότερο αθλητικό περιοδικό στον κόσμο και εκδίδεται από το 1912 στο Τορίνο. Εκδότες του είναι το εκδοτικό συγκρότημα της εφημερίδας Gazzetta Dello Sport σε ποσοστό 70% και το αντίστοιχο της Tuttosport σε ποσοστό 30%, που όμως έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

H σουρεαλιστική ιστορία πίσω από το χαστούκι που έτσουξε το Ίντερνετ

Το πιο βαρύ χέρι του κόσμου βρήκε πρόσφορα μάγουλα για να διαλύσει κι έτσι απλά, γεννήθηκε ένα έπος.

Το τελευταίο τέλος του Game of Thrones

Όσο εμείς περνούσαμε σχεδόν δύο χρόνια γράφοντας θεωρίες για το 'Game of Thrones', η Jeanie Finlay μπήκε στα απροσπέλαστα σετ της σειράς και έφτιαξε το μεγάλο αντίο του HBO στη ναυαρχίδα της τελευταίας δεκαετίας του. Το ντοκιμαντέρ 'The Last Watch' κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 26 Μαΐου στις 4 μετά τα μεσάνυχτα, και τη Δευτέρα 27 Μαΐου στις 22:00, από το Novacinema1HD. Κράτα χαρτομάντιλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ