ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αφαίρεση βαθμών ζητούν οι Εσιέν και Τοτσέ

Εσιέν

Αφαίρεση βαθμών ζητούν οι Εσιέν και Τοτσέ

Ο Μάικλ Εσιέν και ο Χοσέ Τοτσέ ζητούν να καταπέσει ο διακανονισμός εξόφλησης που έχουν με τον Παναθηναϊκό και να λάβουν άμεσα όλα τα χρήματα τους, διαφορετικά θέλουν την επιβολή των σχετικών ποινών από την ΕΠΟ.

Νέος κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών διαφαίνεται στον ορίζοντα για τον Παναθηναϊκό... Αυτή τη φορά δεν είναι ο Στάθης Ταυλαρίδης, αλλά οι Μάικλ Εσιέν και Χοσέ Τοτσέ, οι οποίοι προσφεύγουν στην ΕΠΟ για τη μη τήρηση του διακανονισμού για την εξόφληση τους και ζητούν την καταβολή του συνολικού ποσού ή την επιβολή των σχετικών ποινών.

Η διοίκηση του Τριφυλλιού είχε συμφωνήσει με τους δύο ποδοσφαιριστές να εξοφλήσει τμηματικά τη δόση του Οκτωβρίου, όμως τελικά πλήρωσε κάποια χρήματα και όχι όλα. Βάση των σχετικών αποφάσεων των αρμόδιων οργάνων, ο Εσιέν πρέπει να λαμβάνει 42.000 ευρώ τον μήνα και ο Τοτσέ 21.000 ευρώ.

Επειδή δεν εξοφλήθηκε η δόση του Οκτωβρίου και πλέον "διπλώνει" με την αντίστοιχη του Νοεμβρίου, οι δύο ποδοσφαιριστές που εκπροσωπούνται από την ίδια δικηγόρο, αποφάσισαν να κινηθούν νομικά και να απαιτήσουν την αποπληρωμή της συνολικής οφειλής.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στον Παναθηναϊκό και αποδεικνύεται η νίκη επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων ήταν μία ευχάριστη παρένθεση σε μία σκληρή πραγματικότητα που περιλαμβάνει δυσεπίλυτα προβλήματα. Μένει να φανεί εάν το Τριφύλλι θα αποφύγει αυτή τη φορά την αφαίρεση βαθμών.

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24