ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Άδειος ο "άξονας" εν όψει Λαμίας

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει αρκετές απουσίες στην επίθεση και στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τη Λαμία (21/10, 20:30).

Η νίκη επί της ΑΕΛ έδωσε μία προσωρινή "ανάσα" στον Παναθηναϊκό, αλλά όχι κάτι περισσότερο. Διότι εκτός από τα αμέτρητα εξωαγωνιστικά προβλήματα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει να αντιμετωπίσει τις πολλές απουσίες εν όψει του ματς με τη Λαμία, το επόμενο Σάββατο (21/10).

Εξαρχής, ήταν βέβαιο ότι θα απουσιάσουν οι Λουτσιάνο και Δώνης, ενώ υπήρχαν μερικές ελπίδες για τον Τσάβες, ωστόσο ο Αργεντινός δεν πρόκειται να είναι έτοιμος. Στο απουσιολόγιο προστέθηκε ο Τζανδάρης, ο οποίος υπέστη θλάση και η πρώτη του εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό θα καθυστερήσει και άλλο.

Μετά τις αποβολές τους με την ΑΕΛ, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Άλτμαν και Σιλά. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα εκτίσουν την τιμωρία τους και δεν υπολογίζονται από τον Ουζουνίδη.

Τουλάχιστον, ο Καμπέσας θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. Ο 20χρονος εξτρέμ προπονείται με την ομάδα από την προηγούμενη εβδομάδα και πλέον μπορεί να βοηθήσει, αφού βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Ο ίδιος επιθυμεί πολύ να παίξει και περιμένει την ευκαιρία του με τη Λαμία.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εστιάζεται στον "άξονα". Ο Ουζουνίδης χρειάζεται τρεις κεντρικούς χαφ για το 4-3-3 που εφαρμόζει τελευταία και έχει ξεμείνει από λύσεις.

Για το σαββατιάτικο ματς δεν υπολογίζει τους Σιλά, Δώνη και Τζανδάρη και λογικά θα παρατάξει τον Κουρμπέλη ως "εξάρι" με τους Χίλιεμαρκ και Λουντ ως εσωτερικούς χαφ. Με την επιστροφή του Καμπέσας στο δεξιό άκρο της επίθεσης, ο Βιγιαφάνιες μπορεί να παίξει ως "οχτάρι", αν το απαιτήσουν οι συνθήκες.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ