ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αδειάζει το "Γ. Καλαφάτης", δέκα διεθνείς έχει ο Παναθηναϊκός

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Η επόμενη της μεγάλης νίκης επί του Ολυμπιακού ήταν μέρα ξεκούρασης για τους παίκτες του Παναθηναϊκού και η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι την Τρίτη με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μετράει δέκα δεδομένες απουσίες.

Ημέρα ξεκούρασης ήταν για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού η Δευτέρα (20/3) με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του για να ξεκουραστούν, να χαλαρώσουν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Επίσης ρεπό θα υπάρξει και το Σαββατοκύριακο από τη στιγμή που δεν υπάρχουν και επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω του αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με τον Βέλγιο.

Οι πράσινοι θα επανέλθουν στις προπονήσεις την Τρίτη με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να γνωρίζει από τώρα ότι δεδομένα θα έχει δέκα απουσίες λόγω της συμμετοχής των παικτών του τριφυλλιού στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα.

Συγκεκριμένα ο Ουζουνίδης δεν θα δει στην προπόνηση της Τρίτης τους Ζέκα (Εθνική Ελλάδος), Χατζηγιοβάνη (Εθνική Ελπίδων), Μπουζούκη, Μίγγο, Ευαγγέλου (Εθνική Νέων), Μπεργκ, Χουλτ (Εθνική Σουηδίας), Λουντ (Εθνική Φιλανδίας), Εμποκού (Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό) και τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο (Εθνική Ελπίδων της Γερμανίας).

Όλοι τους θα λείψουν όλη την επόμενη εβδομάδα και θα αρχίσουν να συγκεντρώνονται στα μέσα της επόμενης και αφού έχουν ολοκληρώσεις τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις επίσημες ή μη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ