ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Αδειάζει" ο Μαρίνος Ουζουνίδης

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ουζουνίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εξαντλεί την υπομονή του με τις συνεχείς συζητήσεις για μειώσεις. Το ΔΣ της ΠΑΕ τον στηρίζει, αλλά ο Αλαφούζος τον ωθεί στην αποχώρηση.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ανεχτεί πολλά στους 13 μήνες που προπονεί τον Παναθηναϊκό, αλλά φαίνεται πως φτάνει στα όρια του... Ο 50χρονος προπονητής έχει κουραστεί ψυχολογικά με όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες και σκέφτεται πιο σοβαρά από ποτέ το ενδεχόμενο να παραιτηθεί.

Στις συσκέψεις των τελευταίων ημερών, ο Αγησίλαος Τουμαζάτος αναφέρεται συνέχεια σε περιστολή δαπανών και σε μείωση του λειτουργικού κόστους, μεταφέροντας τις εντολές του Γιάννη Αλαφούζου. Την ίδια στιγμή, ο μεγαλομέτοχος δεν έχει αποδεχτεί τα αιτήματα του Μαρίνου Ουζουνίδη, για τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αυτή η κατάσταση έχει φθείρει τον Ουζουνίδη, ο οποίος στις επόμενες ημέρες θα πάρει τις αποφάσεις του. Εάν δεν αλλάξει κάτι, ίσως το σαββατιάτικο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό στο “Απόστολος Νικολαΐδης” να είναι το τελευταίο του στην τεχνική ηγεσία. Σε κάθε περίπτωση, όπως είχε καταγράψει προ ημερών το Sport24.gr, η παραμονή του Ουζουνίδη θα κρίνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι.

ΔΙΧΟΓΝΩΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ

Αξιοσημείωτο είναι ότι παρατηρείται μία εσωτερική διχογνωμία στην ΠΑΕ. Ο Αλαφούζος δεν δηλώνει ανοιχτά ότι θέλει να διώξει τον Ουζουνίδη, αλλά με την απότομη μείωση του μπάτζετ τον ωθεί στην έξοδο. Ταυτόχρονα, όμως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ και ο πρόεδρος, Βασίλης Κωνσταντίνου εκφράζουν την απόλυτη στήριξη τους στον προπονητή.

Μάλιστα, όπως επισημαίνουν, στην τελευταία συνεδρίαση ορίστηκε μπάτζετ 100.000 ευρώ που μπορεί να διατεθεί για μεταγραφές και το θέτουν στην ευχέρεια του Ουζουνίδη και του Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου. Άλλα τα “θέλω” του ιδιοκτήτη και άλλα της διοίκησης...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ