ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

300.000 ευρώ στο χέρι ζητάει ο Βέμερ για να αποφύγει το -3 ο Παναθηναϊκός

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΑΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΜΑΙΚΟΥ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΑΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΜΑΙΚΟΥ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η απόσταση που χωρίζει τον Παναθηναϊκό από τον Γενς Βέμερ είναι χαοτική και το πρώτο -3 για τους πράσινους είναι πιο κοντά από ποτέ.

Ο δικηγόρος του Γενς Βέμερ, Πάρης Ατλαμάζογλου, μπορεί με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό να τόνισε πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ στον Γερμανό και δεν έχει γίνει κάποια προσέγγιση προς την πλευρά του από τους πράσινους.

Κάτι το οποίο ήρθε να διαψεύσει ο Παναθηναϊκός με την επίσημη θέση του τριφυλλιού να αναφέρει πως ο Βέμερ είναι αρνητικός σε κάθε προσέγγιση και να τονίζει πως ο Γερμανός θέλει 300.000 ευρώ στο χέρι και εν συνεχεία τρεις δόσεις των 100.000 ευρώ για να αποσύρει την καταγγελία του και να μην επιβληθεί το -3.

Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός έχει προτείνει σύμφωνα πάντα με την επίσημη ενημέρωση των πράσινων να πάρει μια δόση των 100.000 ευρώ σε δυο εβδομάδα (50.000 την εβδομάδα) και από εκεί και πέρα να γίνουν οκτώ δόσεις των 50.000 ευρώ.

Η θέση του Παναθηναϊκού ανέφερε: "Στην προτελευταία εκδίκαση της υπόθεσης, ο δικαστής δέχθηκε την διακοπή τη συζήτησης προκειμένου να βρεθεί ο τρόπος καταβολής της οφειλής. Ο Παναθηναϊκός πρότεινε να πάρει μία δόση των 100.000ευρώ(από 50.000 για δύο εβδομάδες) και οκτώ δόσεις των 50.000 ευρώ.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν την δέχθηκε και ο Παναθηναϊκός επανέφερε την πρόταση στην τελευταία εκδίκαση της υπόθεσης την περασμένη Tετάρτη, αλλά η πλευρά Βέμερ ήταν αρνητική, ζητώντας να καταβληθούν μπροστά 300.000ευρώ και άλλα 300 σε τρεις δόσεις των 100.000ευρώ, κάτι που με την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση δεν μπορεί να υλοποιήσει η ΠΑΕ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ