ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

24ο Ευαγγέλιο: Αρέσει στον Νταμπίζα ο Μανθάτης, επαναπατρισμός για Τζιόλη

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΒΑΤΕΝΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΒΑΤΕΝΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Μανθάτης, που δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό, αρέσει στον Τεχνικό Διευθυντή του Παναθηναϊκού, Νίκο Νταμπίζα.

O 24o Ευαγγέλιο μετά τις αποκαλύψεις για Φερνάντο Βαρέλα και Αλ Χιλάλ, επιστρέφει με δύο παρασκήνια για Έλληνες ποδοσφαιριστές που κάνουν... γκελ.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Τζιόλης αναμένεται να επαναπατριστεί ύστερα από μία διετία στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Φάιχα, με τον Παναιτωλικό να έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Παρ' όλα αυτά, δεν είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που ασχολείται με την περίπτωσή του.

Ο 34χρονος διεθνής μέσος, που βρίσκεται στη δύση της καριέρας του, αναζητά το τελευταίο καλό συμβόλαιο. Τη διετία που αγωνίστηκε στην Αλ Φάιχα, σημείωσε τρία γκολ και μοίρασε ισάριθμες ασίστ σε 60 αγώνες.

Από εκεί και πέρα, στον Τεχνικό Διευθυντή του Παναθηναϊκού, Νίκο Νταμπίζα αρέσει ο Γιώργος Μανθάτης, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό. Βέβαια, δεν είναι σίγουρο ότι ο Γιώργος Δώνης βλέπει το ίδιο ζεστά την περίπτωσή του.

Ο 22χρονος εξτρέμ αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στον Πανιώνιο με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, δίχως να κάνει αισθητή την παρουσία του, αφού σε 18 ματς δεν πέτυχε κάποιο γκολ, ενώ μοίρασε μόλις μία ασίστ. Παρ' όλα αυτά, πρόκειται για έναν αξιόλογο ποδοσφαιριστή, σε καλή ηλικία, με κλήσεις στην Εθνική Ανδρών και συμμετοχές στο κορυφαίο επίπεδο.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

24ο Ευαγγέλιο: Η αλήθεια για Βαρέλα - Αλ Χιλάλ
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ