ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Υπέγραψε στον Παναιτωλικό ο Φάρλεϊ Ρόσα

Υπέγραψε στον Παναιτωλικό ο Φάρλεϊ Ρόσα
Ρόσα

Παίκτης του Παναιτωλικού είναι και επισήμως ο Φάρλεϊ Ρόσα. Ο 22χρονος Βραζιλιάνος χαφ υπέγραψε διετές συμβόλαιο στην ομάδα του Αγρινίου, αφού πρώτα πέρασε τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις. (PHOTOS, VIDEO).

Το πέμπτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναιτωλικού μετά τους Μιγκέλ Ροντρίγκες, Λουίς Ρότσα, Τομανέ και Τσοκάνη είναι ο Φάρλεϊ Ρόσα. Οι Αγρινιώτες απέκτησαν τον 22χρονο ποδοσφαιριστή (είναι γεννημένος στις 14 Ιανουαρίου 1994), ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο.

Το περασμένο εξάμηνο ο Βραζιλιάνος έπαιξε στην ΑΕΚ Λάρνακας καταγράφοντας 14 συμμετοχές. Είχε προηγηθεί για 1,5 χρόνο ο Απόλλων Λεμεσού, ενώ περάσει παλαιότερα από τη δεύτερη ομάδα της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας (2012-2013) και από το πρωτάθλημα της Ουκρανίας, στην Sevastopol (2013-2014).

Υπέγραψε στον Παναιτωλικό ο Φάρλεϊ Ρόσα
Ρόσα 580

Η ανακοίνωση: " Συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με την ομάδα μας υπέγραψε σήμερα ο Φάρλεϊ Ρόσα. Ο Βραζιλιάνος 22χρονος μεσοεπιθετικός, ξεναγήθηκε στο Emileon, έκανε δηλώσεις και θα πραγματοποιήσει το απόγευμα την πρώτη του προπόνηση ως ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού".

Υπέγραψε στον Παναιτωλικό ο Φάρλεϊ Ρόσα
Ρόσα 580

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ