ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χωρίς τρεις η προετοιμασία του Παναιτωλικού

1-1
1-1 ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Καμαρά, Παπουτσογιαννόπουλος αλλά και ο Ρομέρο δεν θα αγωνιστούν την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ.

Με τρία προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού ενόψει του αγώνα της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Αγρινίου που προέρχεται από σερί καλό αποτελεσμάτων θέλει να συνεχίσει και κόντρα στον "δικέφαλο" τις καλές εμφανίσεις και να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η προετοιμασία του Παναιτωλικού συνεχίστηκε την Παρασκευή (27/11) με τον Γιάννη Μαντζουράκη να έχει τρία προβλήματα καθώς δεν υπολογίζονται οι Παπουτσογιαννόπουλος (θα μείνει εκτός περισσότερο από ένα μήνα) αλλά και οι Ρομέρο, Καμάρα.

Ο Αργεντινός ένιωσε ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και έκανε θεραπεία ενώ πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησε και ο Ανρί Καμαρά.

Οι παίκτες του Αγρινίου θα προπονηθούν και το Σάββατο το πρωί και εν συνεχεία ο έμπειρος τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στο ΟΑΚΑ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ασκήσεις συναρμογής, ασκήσεις τακτικής και δίτερμα, περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση. Θεραπεία έκαναν ο Παπουτσογιαννόπουλος και ο Ρομέρο (ενοχλήσεις στην ποδοκνημική). Θεραπεία και ατομικό ο Καμαρά. Η προπόνηση του Σαββάτου θα γίνει στις 11.30 το πρωί στο Emileon".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ