ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χωρίς Μπράβο και Ρότσα κόντρα στον ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Φεντερίκο Μπράβο και Λουίς Ρότσα τραυματίστηκαν και δεν είναι στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Εντός, αλλά για να... συμπληρώσει 18αδα ο Μασουρέκ.

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο (28/1, 15:30) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή με τον Τραϊανό Δέλλα να αντιμετωπίζει τρία σημαντικά προβλήματα.

Ο Φεντερίκο Μπράβο υπέστη οστικό οίδημα στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, ενώ Λουίς Ρότσα θλάση στην προπόνηση της Πέμπτης κι έτσι αμφότεροι έμειναν εκτός αποστολής.

Εντός αυτής είναι ο Φράνκο Μασουρέκ (κι αυτός τραυματίστηκε την Πέμπτη), αλλά οι πιθανότητες να αγωνιστεί αυτή τη στιγμή δεν είναι μεγάλες.

Για το ματς με τον "Δικέφαλο" δεν υπολογίζονται ο νεοαποκτηθείς Άργκους και ο Βαγγέλης Μόρας, ο οποίος θεωρείται "ξένο σώμα" για την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας.

Αναλυτικά η αποστολή: Κυριακίδης, Σταματόπουλος, Κλέσιο, Βασιλούδης, Γιαννιώτης, Ντίας, Μιχάι, Μασουρέκ, Μαρινάκης, Μοράρ, Μύγας, Πάουλο, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Ρόσα, Χαντάκιας, Νταλακούρας, Βακράκος.

Ύστερα από 18 ματς στη Super League Σουρωτή ο Παναιτωλικός έχει συγκεντρώσει 19 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΟΚ 40.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ