ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χωρίς Μοράρ, αλλά με Μάσουρεκ απέναντι στον Πλατανιά

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον Πλατανιά (11/02, 17:15), απ' την οποία απουσιάζει ο τιμωρημένος Μοράρ και οι τραυματίες Ρότσα, Μπράβο, ενώ αντίθετα επιστρέφουν οι Μάσουρεκ και Μπεχαράνο.

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά (11/02, 17:15) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή. Ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του Αγρινίου, απ' την οποία απουσιάζουν οι Μοράρ, Ρότσα, Μπράβο και Ιταμπέλ για διαφορετικούς λόγους.

Ο πρώτος εκτίει την ποινή μίας αγωνιστικής λόγω καρτών, οι Ρότσα και Μπράβο παραμένουν τραυματίες, ενώ ο νεοαποκτηθείς, Ιταμπέλ κρίθηκε ανέτοιμος. Αντίθετα, κανονικά μεταξύ των "εκλεκτών" βρίσκονται ο Μάσουρεκ που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε κι ο Μπεχαράνο που εξέτισε την τιμωρία του.

Αναλυτικά η αποστολή: Κυριακίδης, Σταματόπουλος, Κλέζιο, Βασιλούδης, Μπεχαράνο, Γιαννιώτης, Ντίας, Μιχάι, Μάσουρεκ, Μαρινάκης, Γουίλιαν, Μύγας, Πάουλο, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Ρόσα, Χαντάκιας, Άργκους, Βακράκος.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ