ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χωρίς Κλέσιο, Ρότσα με Ξάνθη ο Παναιτωλικός

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΚΛΕΣΙΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΚΛΕΣΙΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δυο σημαντικές απουσίες έχει να αντιμετωπίσει ο Μάκης Χάβος στον Παναιτωλικό ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη το Σάββατο καθώς δεν έχει στη διάθεση του τους Κλέσιο και Ρότσα.

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται το Σάββατο την Ξάνθη στο ματς που θα ανοίξει την αυλαία της 10ης αγωνιστικής και ο Μάκης Χάβος έχει δυο σημαντικές απουσίες. Ο έμπειρος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του τους Κλέσιο και Ρότσα ενώ εκτός έμεινε και ο Τσοκάνης. Και οι τρεις είναι τραυματίες.

Ο Κλέσιο μέχρι στιγμής είχε το απόλυτο στα ματς πρωταθλήματος ενώ και ο Ρότσα είναι από τους βασικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας του Αγρινίου. Ο Χάβος στην αποστολή συμπεριέλαβε 18 ποδοσφαιριστές.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν Κλέσιο, Ρότσα, Τσοκάνης, Παρράς και δεν συμμετείχαν στη σημερινή προπόνηση η οποία έγινε στο γήπεδο Παναιτωλικού.

Στην αποστολή του αγώνα με την Ξάνθη συμπεριλήφθηκαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Τσέναμο, Ροντρίγκες, Μπράβο, Μάζουρεκ, Ρόσα, Ντίας, Μαρκόβσκι, Μπεχαράνο, Πάουλο, Μόρας, Μαρινάκης, Μύγας, Χαντάκιας, Μιχάι, Λόπες, Μοράρ, Γιαννιώτης, Κυριακίδης".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ