ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χάβος: "Χρήσιμος για τη συνέχεια ο βαθμός"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ικανοποιημένος από το βαθμό που απέσπασε ο Παναιτωλικός ήταν ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου, Μάκης Χάβος, τονίζοντας ότι θα φανεί χρήσιμος για τη συνέχεια.

Ο βαθμός που απέσπασε ο Παναιτωλικός στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον τεχνικό του συλλόγου, Μάκη Χάβο.

Όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο βαθμός αυτός θα φανεί χρήσιμος για τη συνέχεια ενώ στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του Παναιτωλικού προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Είμαστε μία ομάδα που προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο είτε στην έδρας μας είτε εκτός. Αυτό θέλαμε να κάνουμε και σήμερα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, προσπαθήσαμε, βγήκαμε μπροστά και πήραμε έναν βαθμό, που στην συνέχεια θα μας φανεί χρήσιμος. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Ο Πανιώνιος επίσης θέλει να παίζει ποδόσφαιρο.

Υπήρχε η διακοπή του πρωταθλήματος, όπου δουλέψαμε. Είναι δύσκολο να πάρεις βαθμό σε μία τέτοια έδρα. Κρατήσαμε τους παίκτες μας με σωστές τοποθετήσεις και νομίζω δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα. Από μία αδυναμία δεχτήκαμε το γκολ".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ