ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χάβος: "Πρέπει πάντα να έχουμε νοοτροπία νικητή"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάκης Χάβος υποστήριξε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αστέρα πως η ομάδα του θα πρέπει να μάθει να παίζει πάντα για τη νίκη, να βρίσκει το κίνητρο προκειμένου και να ικανοποιεί τον κόσμο.

Ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην αναμέτρηση με τον Αστέρα στο Αγρίνιο με τον τεχνικό της ομάδας, Μάκη Χάβο, μετά το τέλος του αγώνα να δηλώνει πως αυτό που πρέπει να μάθουν οι παίκτες του είναι να έχουν την νοοτροπία νικητή σε κάθε ματς. Να βρίσκουν το κίνητρο δηλαδή για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι ώστε να ικανοποιούν και τον κόσμο τους.

Χαρακτηριστικά τόνισε:

"Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι με δύναμη και μονομαχίες. Δεν κινδυνέψαμε εκτός από στατικές φάσεις. Στο καθαρά επιθετικό κομμάτι περίμενα περισσότερες συνεργασίες. Δεν είμαι ευχαριστημένος από αυτό. Προσπάθησαν τα παιδιά και ελπίζω στο κομμάτι αυτό στο επόμενο παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι.

Όσο δεν έχεις εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή πρέπει να βρίσκουμε κίνητρο. Πρέπει πάντα να έχουμε τη νοοτροπία, ότι παιχνίδι και να είναι να το κερδίζουμε και για τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο. Δυστυχώς σήμερα δυο – τρία παιδιά βρέθηκαν σε άσχημη μέρα.

Πολλές φορές όταν προηγείσαι νωρίς στο σκορ παίρνει μέτρα ο αντίπαλος στο γήπεδο. Όσο το ματς βρισκόταν στο 1-0 είναι πάντα εύθραυστο ειδικά όταν έχεις μια ομάδα σαν τον Αστέρα Τρίπολης με πολλά ψηλά παιδιά".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ