ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χάβος: "Πέναλτι που δεν υπήρχε και γκολ μετά από παρότρυνση"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΑΒΟΣ
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΑΒΟΣ ICON

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος, είχε έντονα παράπονα από τη διαιτησία των Τζήλου, Δημητριάδη και Καλφάκη όσον αφορά στα δύο γκολ που έδωσαν τη νίκη στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ νίκησε 2-0 τον Παναιτωλικό για την πρώτη αγωνιστική της Super League με τον τεχνικό της ομάδας του Αγρινίου, Μάκη Χάβο, να εκφράζει με δηλώσεις του στην τηλεόραση της NOVA τη διαμαρτυρία του για το πέναλτι που υποδείχθηκε στον Τρίστασον και το γκολ του Γιόχανσον που μέτρησε με καθυστέρηση

"Στο πρώτο ημίχρονο χωρίς να έχουμε δεχτεί ούτε μια καθαρή ευκαιρία βρεθήκαμε να χάνουμε από ένα πέναλτι που δεν υπήρχε. Από πλευράς μας είχαμε κάποιες ευκαιρίες που θα μπορούσαν να αλλάξουν την πορεία του παιχνιδιού.

Και το δεύτερο γκολ που δεχτήκαμε, ήταν μετά την παρότρυνση του κόσμου, ο διαιτητής άλλαξε την απόφασή του. Αυτές δεν είναι εικόνες που θέλουμε να συμβαδίζουν με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όταν παίζεις εκτός έδρας με μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ δεν μπορείς να κάνεις πέντε κλασσικές ευκαιρίες", υποστήριξε ο Μάκης Χάβος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ