ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χάβος: "Κρατάμε τα θετικά"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΑΒΟΣ
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΑΒΟΣ ICON

Ο Παναιτωλικός μπορεί να μην πήρε τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο όμως ο Μάκης Χάβος έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Σε ένα παιχνίδι με όμορφα γκολ και εξαιρετική ατμόσφαιρα ο Παναιτωλικός και ο Ατρόμητος έμειναν στο 2-2. Ο Μάκης Χάβος μετά το τέλος του αγώνα είχε μόνο καλά λόγια να πει για την προσπάθεια των παικτών του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου: "Από το πρώτο ημίχρονο ο στόχος μας ήταν να παίξουμε καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο απέναντι σε μία καλή και δυνατή ομάδα. Ενώ προσπαθήσαμε να παίξουμε από πίσω με κατοχή μπάλας, είχαμε μία ανούσια κατοχή γιατί στα τελευταία είκοσι μέτρα της αντιπάλου ομάδας δεν ήμασταν καλοί στις πλευρές και βρέθηκαν σε μια μέτρια μέρα οι ακραίοι. Όταν οι ακραίοι σου δεν είναι σε καλή μέρα σε μια κλειστή άμυνα, είναι δύσκολο να τη διασπάσεις και να κάνεις φάσεις.

Δεχθήκαμε κι ένα γκολ που δεν έπρεπε να το δεχθούμε με αποτέλεσμα να κυνηγάμε το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν εμφανώς πολύ καλύτεροι. Σίγουρα μας βοήθησαν οι αλλαγές. Είχαμε καλύτερη κατοχή μπάλας. Δημιουργήσαμε φάσεις και ισοφαρίσαμε. Παρ΄όλα αυτά, πάλι δεχθήκαμε ένα πάρα πολύ κρύο γκολ και έχω την εντύπωση ότι καθαρά στο δεύτερο ημίχρονο, το μόνο που έκανε η αντίπαλη ομάδα ήταν να αμυνθεί και προσπαθώντας στην κόντρα να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ, αλλά με καλό τρανζίσιον και καλές τοποθετήσεις νομίζω ότι δεν δημιουργήθηκε ούτε ένας κίνδυνος για την εστία μας.

Αυτό που με χαροποιεί είναι ότι παρ΄όλο που δεχθήκαμε ένα κρύο γκολ με σουτ από τα είκοσι πέντε μέτρα, οι παίκτες δεν παράτησαν το παιχνίδι και είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι βοήθησαν οι αλλαγές γιατί στο ποδόσφαιρο παίζει μεγάλο ρόλο οι παίκτες που μπαίνουν αλλαγή να είναι καλύτεροι από αυτούς που βγαίνουν.

Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο γιατί αξίζει το γήπεδο να έχει κόσμο και είμαστε υποχρεωμένοι όλοι μας με πρώτο εμένα και μετά τους ποδοσφαιριστές, να κρατήσουμε τον κόσμο κοντά μας και να φέρουμε ακόμα περισσότερο".

Για το αν έχει εικόνα από την φάση του πρώτου γκολ που δέχθηκε ο Παναιτωλικός: "Φάνηκε ότι ήταν επιθετικό φάουλ. Όμως δε θέλω κάθε Κυριακή να στεκόμαστε στις αποφάσεις των διαιτητών γιατί πρώτον, θα αδικήσω τους ποδοσφαιριστές και δεύτερον ίσως μπορούσαμε να συμπεριφερθούμε καλύτερα στη συγκεκριμένη φάση και έτσι πρέπει να το δούμε στη συγκεκριμένη φάση".

Για το αν τον προβληματίζει ότι ο Παναιτωλικός δεν απείλησε ουσιαστικά μέχρι τις αλλαγές που έγιναν: "Για μια ομάδα που θέλει να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο απέναντι σε μια ομάδα που παίζει άμυνα στο μισό γήπεδο και όλοι πίσω από τη μπάλα, είναι δύσκολο. Σίγουρα μας προβληματίζει και σας είπα το λόγο: όταν οι ακραίοι σου εξτρέμ δεν είναι σε καλή μέρα, είναι δύσκολο να κάνεις φάσεις. Εμείς όμως πρέπει να κοιτάμε τα θετικά και αυτά είναι η ψυχική προσπάθεια των παιδιών, το καλό πνεύμα που δείξαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και πιστεύω ότι αν δε μέναμε με δέκα παίκτες (σ.σ. όταν χτύπησε ο Μοράρ), θα κερδίζαμε το παιχνίδι".

Για το αν τελείωσαν οι μεταγραφές: "Όχι, δεν τελείωσαν οι μεταγραφές. Η ομάδα θέλει στόπερ, το ξέρουμε όλοι. Είμαστε ήδη σε συζητήσεις και από τη στιγμή που δεν τελείωσαν οι μεταγραφές, είμαστε στην αναμονή".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ