ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χάβος: "Κομβικό σημείο το χαμένο πέναλτι"

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος, μετά την ήττα από την ΑΕΚ, σχόλιασε ότι κομβικό σημείο της αναμέτρησης ήταν το χαμένο πέναλτι του Ματσόλα.

Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε από την ΑΕΚ με 2-0 στο Αγρίνιο με τον Λιβάγια (68') και τον Μάνταλο (87') να πετυχαίνουν τα δύο γκολ της αναμέτρησης. Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Μάκης Χάβος, μετά τη λήξη της αναμέτρησης τόνισε ότι κομβικό σημείο στο παιχνίδι ήταν το χαμένο πέναλτι του Ματσόλα στο 75', καθώς ο Παναιτωλικός θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει.

Για το παιχνίδι: "Είμαστε στεναχωρημένοι. Στο α' ημιχρονο αντιμετωπίσαμε το σχηματισμό της ΑΕΚ. Ήταν καλά διαβασμενες και οι δύο ομαδες. Στο β΄ημιχρονο η ΑΕΚ πήρε μέτρα. Κομβικό σημείο το δικό μας χαμένο πέναλτι. Με το 1-1 θα παίρναμε ένα ψυχολογικό προβάσδισμα. Έκαναν καλή προσπάθεια τα παιδιά".

Για την είσοδό του Μάνταλου: "Έχει την ποιότητα ο Μάνταλος, είναι από τους καλύτερους παίκτες στην Ελλάδα. Σίγουρα ήταν ένα θέμα η είσοδός του.

Για τον Χόρχε Ντίας και τους στόχους της ομάδας του: "Ο Ντίας είναι ένας πολυτάλαντος παίκτης, κόσμημα για εμάς. Στόχος είναι να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται, έχουμε το σχηματισμό κα με τους τρεις πίσω, νομίζω πάμε καλά".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ