ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χάβος: "Αμυντικά η ομάδα δεν ήταν όπως τη θέλω"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / ΧΑΒΟΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / ΧΑΒΟΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Μπορεί ο Παναιτωλικός να νίκησε εκτός έδρας τον Πλατανιά και να κράτησε την εστία του απαραβίαστη (0-3), αλλά ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου, Μάκης Χάβος, δεν έμεινε ικανοποιημένος από την αμυντική εικόνα.

Ο Παναιτωλικός πέρασε από τα Περιβόλια, νίκησε 3-0 τον Πλατανιά για την 6η αγωνιστική της Super League Σουρωτή κι έφθασε στη δεύτερη διαδοχική του νίκη. Ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου, Μάκης Χάβος, αναγνώρισε τον κομβικό χαρακτήρα της αναμέτρησης (καθώς ακολούθησε της σπουδαίας νίκης επί του Παναθηναϊκού), αλλά επέμεινε ότι δεν είναι ικανοποιημένος από την εικόνα στο αμυντικό κομμάτι (αν και η εστία του Δημήτρη Κυριακίδη δεν παραβιάστηκε".

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί πέτυχαν μία σημαντική και μεγάλη νίκη. Μετά από μια τρομερή προσπάθεια που κάναμε στο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό μιλώντας όλη την εβδομάδα, συζητήσαμε, δουλέψαμε καλά για το παιχνίδι με τον Πλατανιά. Ξέρουμε ότι μέσα στην έδρα του είναι μια καλή ομάδα.

Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι όσον αφορά επειδή έγινε μετά από μια μεγάλη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό και θέλαμε να έχει και συνέχεια. Θεωρώ ότι ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς στο σκορ, αλλά από εκεί και πέρα χάσαμε κάποια μέτρα είναι η αλήθεια στο γήπεδο. Η αντίπαλη ομάδα μας πίεσε και δεν ήμασταν τόσο καλοί αμυντικά, όπως θέλω εγώ. Το δεύτερο είναι ότι χάναμε τη μπάλα πολύ εύκολα στο μεσαίο τρίτο.

Θεωρώ ότι με το δεύτερο γκολ που βάλαμε τα πράγματα έγιναν, σίγουρα, καλύτερα για μας και με τις λύσεις που βρήκαμε, συζητώντας με τα παιδιά στο ημίχρονο, νομίζω ότι στο δεύτερο μέρος φαινόταν ότι ήμασταν πολύ πιο καλοί απ’ ό,τι στο πρώτο. Μετά την αποβολή του αντίπαλου παίκτη τα πράγματα έγιναν πολύ πιο εύκολα για μας.

Όπως το είχαμε σχεδιάσει, στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα ήταν αυτή που θέλω να είναι. Θέλω και πάλι να πω μπράβο και συγχαρητήρια στα παιδιά γι’ αυτή τη νίκη. Νομίζω ότι στη συγκεκριμένη στιγμή θα μας κάνει καλό η διακοπή, να πάρουν τα παιδιά κάποιες ανάσες γιατί έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια. Μετά από έξι παιχνίδια πρωταθλήματος, τα τέσσερα ήταν έξω, συν ένα Κυπέλλου, που κι αυτό ήταν εκτός έδρας. Να ευχηθώ τα καλύτερα στον Πλατανιά και στον κ. Παράσχο, τον οποίο σέβομαι κι αγαπώ απεριόριστα", υποστήριξε ο Μάκης Χάβος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ