ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χάβος: "Άλλο παιχνίδι την Κυριακή"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος στάθηκε στα λάθη που έγιναν στο φιλάνε του πρώτου ημιχρόνου, ενώ έδωσε τα εύσημα στον άλλοτε παίκτη του και νυν τεχνικό του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς.

Ο Παναιτωλικός γνώρισε βαριά ήττα με 4-1 απ' τον ΠΑΟΚ κι αποκλείστηκε απ' τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Μάκης Χάβος στάθηκε στα λάθη που έγιναν στο φινάλε του πρώτου μέρους από τους παίκτες του, ενώ μίλησε και για την εικόνα του ΠΑΟΚ.

Αρχικά ο προπονητής του Παναιτωλικού σημείωσε: "Το σκορ του πρώτου παιχνιδιού δεν άφηνε περιθώρια για εμάς, καθώς έδινε σαφές προβάδισμα στον ΠΑΟΚ. Μέχρι το 40’ προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τόσο πιο μακριά μπορούσε από τη μεγάλη μας περιοχή.

Δεχθήκαμε δυο φθηνά γκολ, από αδράνειες δικές μας, με αποτέλεσμα κάπου εκεί να τελειώσουν όλα. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Βλάνταν Ίβιτς και συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνει. Ο ΠΑΟΚ παίζει καλό, παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι εύκολο να κρατάς υψηλό ρυθμό στο παιχνίδι σου όταν δίνεις διαδοχικά παιχνίδια".

Όταν ρωτήθηκε για το παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες που θα γίνει την Κυριακή για το πρωτάθλημα, είπε: "Το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι άλλο παιχνίδι. Έχω τρεις μέρες στην ομάδα, τρεις προπονήσεις, αλλά την Κυριακή θα είναι άλλο παιχνίδι".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Άνετα 4-1 ο ΠΑΟΚ τον Παναιτωλικό, χαμόγελα για Δεληγιαννίδη
TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ