ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χάνει Κάπελ ο Ματζουράκης

Χάνει Κάπελ ο Ματζουράκης
INTIME SPORTS

Ο Λεάντρο Κάπελ αντίκρισε την κίτρινη κάρτα στο ματς με την ΑΕΚ, συμπλήρωσε τις τέσσερις και θ' απουσιάσει σ' ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς του Παναιτωλικού. Όλα καλά με Ουάρντα.

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Ματζουράκης, θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Λεάντρο Κάπελ σ' ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς της ομάδας του Αγρινίου στη Super League. Κι αυτό γιατί ο Ολλανδός επιθετικός αντίκρισε την τέταρτη κίτρινη κάρτα στο ματς με την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Κάπελ θα εκτίσει την ποινή του σ' ένα εκ των τεσσάρων επόμενων ματς: Με Ατρόμητο (εντός), Ολυμπιακό (εκτός), Ηρακλή (εντός) και Παναθηναϊκό (εκτός).

Στο 68ο λεπτό του αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ, ο Άμρ Ουάρντα δεν ένιωθε καλά. Δεν μπορούσε να αναπνεύσει και ήταν εξαντλημένος. Ο προπονητής του, Γιάννης Ματζουράκης, τον αντικατέστησε με τον Κουτρομάνο.

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός διεκομίσθη σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου έκανε τσεκ - απ για να διαπιστώσει ότι είναι εντάξει στην υγεία του. Τέλος καλό όλα καλά. Ο ίδιος έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο Facebook:

"Τώρα όλα είναι όλα καλά. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα και για όλα..."

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ