ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

"Βλέπει" Ραφαέλ Λόπες ο Παναιτωλικός

"Βλέπει" Ραφαέλ Λόπες ο Παναιτωλικός

Μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο Παναιτωλικός για τη γραμμή κρούσης είναι αυτή του 25χρονου Πορτογάλου επιθετικού της Σάβες, Ραφαέλ Λόπες, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr

Ο Παναιτωλικός κινείται απεγνωσμένα για την απόκτηση επιθετικού, καθώς ο Αμρ Ουάρντα θα πάρει το δρόμο για τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ (έτσι κι αλλιώς ο Αιγύπτιος βρίσκεται στην Γκαμπόν για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής) και ο Τομανέ επέστρεψε στην Πορτογαλία για την Αρόουκα.

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν στο Αγρίνιο είναι αυτή του 25χρονου Πορτογάλου επιθετικού της Ντεσπορτίβο Σάβες, Ραφαέλ Λόπες, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr.

Ο Λόπες ξεκίνησε την καριέρα από τα τμήματα υποδομής της Βαρζίμ και το 2010 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα αυτής. Το 2011 μετακόμισε στη Σετούμπαλ και τη Βιτόρια και το 2012 πήγε στη Μορεϊρένσε. Εν συνεχεία φόρεσε τις φανέλες των Πεναφιέλ και Ακαντέμικα και από την αρχή της σεζόν φορά της φανέλα της Ντεπορτίβο Σάβες με την οποία έχει σκοράρει τρεις φορές. Ο 25χρονος είναι διεθνής με την εθνική Πορτογαλίας Κ20.

Δείτε videο με τον Λόπες να αγωνίζεται:

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ