ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τραϊανός Δέλλας: "Θα ήθελα περισσότερο σεβασμό από τους διαιτητές"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ KOSTAS VILLA)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ KOSTAS VILLA) MOTIONTEAM

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας μετά την ήττα της ομάδας του με 2-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Στο πλαίσιο της συνέντευξη Τύπου μετά το 2-0 του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού, ο προπονητής των φιλοξενούμενων σχολίασε την αναμέτρηση, ενώ εξήγησε τη δήλωσή του που ζήτησε περισσότερο σεβασμό από τους διαιτητές.

Αρχικά, ο Δέλλας δήλωσε: " Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Εμείς ήρθαμε με σκοπό να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι, αλλά μέχρι το πρώτο γκολ ήμασταν καλοί. Ο ΠΑΟΚ ξέραμε ότι θα πιέσει από τα πλάγια και από στημένες φάσεις που φαίνεται να τις έχει δουλέψει. Μετά το γκολ βρήκαν ψυχολογία και έκαναν γρήγορα το 2-0. Εμείς συνεχίσαμε να πιστεύουμε και μπήκαμε ξανά στο παιχνίδι με την μείωση του σκορ. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια σήμερα, αλλά εμείς έχουμε βελτιωθεί και θα βελτιωθούμε κι άλλο μέσα στη διακοπή. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι θέλουμε περισσότερο σεβασμό από τους διαιτητές. Αυτό δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με τη νίκη του ΠΑΟΚ σήμερα".

Σημείωσε επίσης: " Δεν είχαμε κάποιο θέμα στη δουλειά μας από την κατοχή του ΠΑΟΚ και δεν αλλάξαμε σε κανένα σημείο τη στρατηγική μας μέσα στο παιχνίδι. Όσο αφορά την απουσίες για εμένα μετράνε οι παίκτες που είναι στην ομάδα και όχι αυτοί που λείπουν είτε είναι τραυματίες είτε τιμωρημένοι."

Αναφορικά με τη δήλωσή του για τους διαιτητές εξήγησε: " Δεν έχει να κάνει με το σημερινό παιχνίδι και με τη νίκη του ΠΑΟΚ αυτό, σας το είπα και πριν. Είναι μερικές στιγμές που ξέρουμε εμείς που έχουμε παίξει ποδόσφαιρο. Σας το λέω ξεκάθαρα, ότι απλά απαιτούμε περισσότερο σεβασμό από τους διαιτητές. Αυτό δεν έχει να κάνει με τη νίκη και το σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ."

Επίσης, ανέφερε: " Ξέραμε ποια είναι τα δυνατά σημεία του ΠΑΟΚ και ποια τα αδύνατα του σημεία. Προσπαθήσαμε να δουλέψουμε όσο περισσότερο γίνεται στα δυνατά σημεία, όπως είπα και πριν, για μένα ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, ποιοτική, έχει τρομερά άκρα, άσχετα αν έλειπαν σήμερα Μάτος και Βιεϊρίνια, που νομίζω είναι βαρόμετρο για τον ΠΑΟΚ. Ευτυχώς δεν απειληθήκαμε από τις στατιστικές φάσεις, όμως από τα πλάγια μας προβλημάτισαν και πριν το ματς και από εκεί ήρθε και το γκολ. Ποτέ δεν έχω στην φιλοσοφία μου να είμαι καταστροφικός στο παιχνίδι του αντιπάλου, πάντα προσπαθώ μέσα από τα προτερήματα και τις αδυναμίες του αντιπάλου να μπορέσω μέσα από την ομάδα μου να διεκδικήσουμε το παιχνίδι και ειδικά σε μια τέτοια έδρα με έναν τέτοιο ποιοτικό αντίπαλο."

Εν κατακλείδι ο Δέλλας τόνισε: " Είπα και πριν, αναλογιζόμενος και τα προηγούμενα ματς, η προσπάθεια πάνω στην στρατηγική μας σε μεγάλο βαθμό βγήκε, δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί και καμιά ήττα δεν με ικανοποιεί. Παρόλα αυτά πρέπει να την αποδεχτούμε, να δουλέψουμε πάνω στα σημεία που χρειαζόμαστε βελτίωση. Η διακοπή μας δίνει αυτή την δυνατότητα και αν έχουμε αυτό το χαρακτήρα και αυτή τη διάθεση σε κάθε παιχνίδι νομίζω η ομάδα θα είναι μόνο κερδισμένη. Είναι κάτι που πρέπει να καταλάβουν και οι ίδιοι οι παίκτες."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ