ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Το αντίο του Μαρκόβσκι στον Παναιτωλικό

Το αντίο του Μαρκόβσκι στον Παναιτωλικό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο 32χρονος επιθετικός του Παναιτωλικού, Μάρκο Μαρκόβσκι, δεν θα φοράει και το 2018 τη φανέλα της ομάδας του Αγρινίου και αποχαιρέτησε άπαντες με ένα ποστάρισμα στον επίσημο λογαριασμό του στο facebook.

Παρελθόν από την ομάδα του Παναιτωλικού θα αποτελέσει ο Μάρκο Μαρκόβσκι με την έλευση του 2018. Ο 32χρονος Σέρβος επιθετικός μετά από 2,5 χρόνια δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα του Αγρινίου και θέλησε να ευχαριστήσει άπαντες για όσα έζησε στο Αγρίνιο αυτά τα 2,5 χρόνια.

Ο Μαρκόβσκι έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook ένα ποστάρισμα στο οποίο έκανε λόγο για ένα όμορφο ταξίδι το οποίο έλαβε τέλος ενώ σημείωσε πως πάντα θα έχει στη καρδιά του τον Παναιτωλικό.

Χαρακτηριστικά έγραψε:

"Κάπου εδώ μετά από περίπου 2,5 χρόνια, ένα όμορφο ταξίδι τελειώνει, όπως και μια όμορφη ιστορία. Νοιώθω περήφανος για ότι πέτυχα σε αυτή την ομάδα. Φεύγω σαν δεύτερος σκόρερ στην ιστορία του Παναιτωλικού, στο πρωτάθλημα της Super League.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του Παναιτωλικού για την άψογη συνεργασία που είχαμε, σε όλους τους συμπαίκτες μου, με τους οποίους αγωνίστηκα όλο αυτό το διάστημα. Και μαζί ζήσαμε πολλές καλές αλλά και κακές στιγμές.

Το φανταστικό ιατρικό επιτελείο όπως και τους φροντιστές αλλά και πολλούς άλλους ανθρώπους που δουλεύουν σκληρά καθημερινά για το σύλλογο.

Το μεγαλύτερο όμως θα το πω στους καλύτερους φιλάθλους του Παναιτωλικού. Ευχαριστώ μάγκες (θύρα 6) για την αγάπη και τη στήριξη που μου δείξατε, όλο αυτό τον καιρό που φορούσα τον Τίτορμο στην φανέλα μου. Να ξέρετε ότι θα είμαι πάντα ένας από εσάς.

Υ.Γ. Ο πιο μεγάλος σύλλογος, ο πιο ιστορικός είναι ο γαλαζοκίτρινος ο Παναιτωλικός".

Να σημειώσουμε ότι ο Μαρκόβσκι σε αυτά τα 2,5 χρόνια έχει παίξει σε 64 ματς πρωταθλήματος με την ομάδα του Αγρινίου και έχει πετύχει συνολικά 14 τέρματα.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ