ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Θέλει Κλέζιο η Άβες

Θέλει Κλέζιο η Άβες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Άβες θέλει να αποκτήσει τον 23χρονο Μοζαμβικανό εξτρέμ του Παναιτωλικού, Κλέζιο, σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ. Ο ρόλος της Μπενφίκα στο μέλλον του παίκτη.

Τρία γκολ (δύο κόντρα στον Εργοτέλη κι ένα απέναντι στον Παναθηναϊκό) σε δεκαεπτά (17) συμμετοχές με τη φανέλα του Παναιτωλικού μετρά ο Κλέζιο σε Super League Σουρωτή και Κύπελλο Ελλάδας. Από τις 13 του πρωταθλήματος, μόνον επτά τον έχουν βρει στο αρχικό σχήμα που επιλέγει ο Μάκης Χάβος.

Σύμφωνα με την "A Bola" η Ντεσπορτίβο Άβες έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Ο 23χρονος Μοζαμβικανός διεθνής εξτρέμ έχει, ωστόσο, συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Κάπου εδώ εμπλέκεται η Μπενφίκα, η οποία κατέχει το 50% των δικαιωμάτων του Κλέζιο.

Οι "αετοί" της πορτογαλικής πρωτεύουσας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "A Bola", φέρονται να προτιμούν την επιστροφή του Αφρικανού στην Primeira Liga και την 14η ομάδα της συνολικής κατάταξης της πρώτης κατηγορίας.

O Κλέζιο Μπαούκε ήλθε στην Ελλάδα και τον Παναιτωλικό τον Ιανουάριο του 2016, ορμώμενος από τη δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα (μεσολαβούντων δύο δανεισμών σε Philadelphia Union και Harrisburg City στις ΗΠΑ).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ