ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Στην Αργεντινή για παίκτες ο Παναιτωλικός

Στην Αργεντινή για παίκτες ο Παναιτωλικός
Μπελεβώνης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Σαφάρι" στην Αργεντινή από τον Παναιτωλικό. Ο Μάκης Μπελεβώνης αναχώρησε για τη Λατινική Αμερική με σκοπό να παρακολουθήσει περιπτώσεις ενδεκαδάτων παικτών που έχουν προταθεί.

Στον Παναιτωλικό συνηθίζονται τέτοια εποχή τα ταξίδια στο εξωτερικό, για το τσεκάρισμα παικτών. Αυτή τη φορά ο Μάκης Μπελεβώνης αναχώρησε για την Αργεντινή, με σκοπό να παρακολουθήσει περιπτώσεις παικτών που προτάθηκαν.

Ο γενικός αρχηγός των Αγρινιωτών ταξίδεψε στη χώρα του "τάνγκο" με τον Κώστα Χατζηψάλτη, εκπρόσωπο παικτών με διασυνδέσεις αρκετών ετών στη χώρα της Λατινικής Αμερικής. Ο Παναιτωλικός αναζητά τουλάχιστον τέσσερις ενδεκαδάτους ποδοσφαιριστές για τη νέα σεζόν και το ταξίδι αυτό δεδομένα θα επιφέρει εξελίξεις σε μεταγραφικό επίπεδο.

Στα "καναρίνια" υπάρχει ήδη αργεντίνικη παροικία, η οποία ενδέχεται να μεγαλώσει. Φράνκο Μασουρέκ, Φεντερίκο Μπράβο και Κέβιν Ιταμπέλ αγωνίζονται εφέτος στον Παναιτωλικό. Στη Super League ο σύλλογος της Αιτωλοακαρνανίας βρίσκεται στην 9η θέση με 32 βαθμούς έπειτα από 27 αγωνιστικές.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ