ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Στην Αίγυπτο για επιπλέον εξετάσεις ο Ουάρντα

Στην Αίγυπτο για επιπλέον εξετάσεις ο Ουάρντα
Παναιτωλικός, Ουάρντα INTIME SPORTS

Ο Ουάρντα ζήτησε και πήρε άδεια από τους ανθρώπους του Παναιτωλικού ώστε να μεταβεί στην πατρίδα του και να πάρει και μια δεύτερη γνώμη από δικό του γιατρό.

Στην πατρίδα του, την Αίγυπτο, μετέβη ο Ουάρντα με τον διεθνή άσο του Παναιτωλικού να ζητάει και να παίρνει έξτρα άδεια από τους ανθρώπους της ομάδας του Αγρινίου ώστε να επισκεφθεί δικό του γιατρό στην πατρίδα του και να πάρει μια δεύτερη γνώμη για τις ενοχλήσεις που είχε το τελευταίο διάστημα.

Ο Ουάρντα αναμένεται να επιστρέψει άμεσα στο Αγρίνιο και να έχει συζήτηση με το ιατρικό τιμ της ομάδας του Παναιτωλικού για το τι μέλει γενέσθαι από εδώ και στο εξής.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Παπάζογλου ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το ματς με τον Ατρόμητο, ένιωσε μια ενόχληση στον δικέφαλο και για να μην ρισκάρει περαιτέρω και πάθει κάποια θλάση αντικαταστάθηκε και την Τρίτη ακολούθησε θεραπεία.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Πρόγραμμα αποκατάσταση ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν χθες. Οι υπόλοιποι, έκαναν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και τακτικής. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Καμαρά. Θεραπεία έκαναν ο Παπουτσογιαννόπουλος και ο Παπάζογλου (ενόχληση στο δικέφαλο).

Ατομικό ο Ντιέγκο Μπεχαράνο. Με άδεια απουσίασε ο Ουάρντα. Η προπόνηση της Τετάρτης θα γίνει στις 11.30 το πρωί στο Emileon".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ