ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Σταματά το σερί του Παπάζογλου

Σταματά το σερί του Παπάζογλου
Παπάζογλου, Κούσας INTIME SPORTS

Ο Τάσος Παπάζογλου υποχρεώνεται να βάλει τέλος στο "10 στα 10", χωρίς να αντικατασταθεί, στον Παναιτωλικό. Προπόνηση με αρκετές απουσίες την Τρίτη (17/11) στην ομάδα του Αγρινίου. Έπαιξε με την Εθνική Αιγύπτου ο Ουάρντα.

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού που είχε αγωνιστεί και στα δέκα παιχνίδια της Super League δίχως να γίνει αλλαγή είναι ο Τάσος Παπάζογλου. Ο 27χρονος αμυντικός υποχρεούται να βάλει τέλος στο σερί του, μια και για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί είναι τιμωρημένος και θα εκτίσει την ποινή του.

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα Τρίτης (17/11) περιλάμβανε δύο προπονήσεις. Το πρωί έγινε κυκλική προπόνηση και το απόγευμα πιεστική προπόνηση μέσα από συνεργασίες με πρέσιγκ και κυκλοφορία μπάλας. Θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Καμαρά, Κούσας, Κουτρομάνος, Κολοβούρης. Απουσίαζαν οι διεθνείς Ουάρντα, Ντάνι Μπεχαράνο, Ντιέγκο Μπεχαράνο. Η προπόνηση του Σαββάτου θα γίνει στις 11.30 το πρωί στο Emileon.

Έπαιξε με Αίγυπτο ο Ουάρντα

Ο Αιγύπτιος Αμρ Ουάρντα χρησιμοποιήθηκε για 15 λεπτά στο νικηφόρο (4-0) αγώνα της Εθνικής του ομάδας με το Τσαντ. Χρησιμοποιήθηκε στο 75ο λεπτόν από τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ