ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Προβληματισμός για Πόντες και παίκτες

Προβληματισμός για Πόντες και παίκτες
Πόντες INTIME SPORTS

Προβληματισμός επικρατεί στο Αγρίνιο μετά τη βαριά ήττα στη Λέσβο από την Καλλονή, με τον πρόεδρο του Παναιτωλικού, Φώτη Κωστούλα, να δίνει στο στίγμα της επόμενης ημέρας. Όλα ανοικτά με Πόντες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Παναιτωλικού, Λεονέλ Πόντες, δε διανύει και τις καλύτερες ημέρες του στον πάγκο της ομάδας του Αγρινίου. Η εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Βέροια ήταν το πρώτο "καμπανάκι" που ήχησε, αλλά η βαριά ήττα από την Καλλονή (5-1) το Σάββατο, το δεύτερο και πιο έντονο.

Η δυσαρέσκεια για τις εμφανίσεις της ομάδας έχει εκφραστεί από τα πλέον επίσημα χείλη. Ο ίδιος ο πρόεδρος του Πανατωλικού, Φώτης Κωστούλας, μιλώντας στο agrinionews.gr δεν έκρυψε τον προβληματισμό του, εμφανίστηκε όμως αποφασισμένος να λάβει ο,τι μέτρο κριθεί απαραίτητο προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα.

"Δεν υπάρχει κανένας που να είναι άμοιρος ευθυνών για το θέαμα που είδαμε χτες. Καθένας που έχει σχέση με το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει ευθύνη. Όχι μόνο για το αποτέλεσμα αλλά κυρίως γιατί από το πρώτο λεπτό φαινόταν πως θα χάσουμε και μάλιστα με βαρύ σκορ. Δεν θυμάμαι άλλη φορά να έχω φοβηθεί ότι θα γελοιοποιηθούμε όπως χτες.

Τελικά δεν το αποφύγαμε. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα πάρουμε μέτρα αλλά να τα ανακοινώσω τώρα εν θερμώ και χωρίς να έχω μιλήσει με τους υπεύθυνους δεν θεωρώ ότι θα βοηθήσει. Πάντως είναι γεγονός ότι θα βρούμε τι φταίει.", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Παναιτωλικού.

Στα πλαίσιο του βαρύτατου αυτού κλίματος, θα γίνει η τακτική συνάντηση με τον Λεονέλ Πόντες και τους βοηθούς του Πορτογάλου τεχνικού. Είναι μία συνάντηση τακτική που γίνεται μετά από κάθε ματς, με σκοπό την εξαγωγή συμπερασμάτων.

Ωστόσο αυτή τη φορά, δεν αποκλείεται να κρύβει εκπλήξεις. Είναι φανερό ότι σε μια κρίση η μπάλα παίρνει όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος με ο,τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Δεν είναι η πρώτη φορά, ωστόσο, που ακούγονται "φωνές" διαμαρτυρίας εναντίον του Πορτογάλου τεχνικού.

Σ' αυτόν πιστώνεται - μεταξύ άλλων - και ο "παροπλισμός" των Νοτιοαμερικάνων ποδοσφαιριστών της ομάδας. Δείγμα του ανωτέρω, το γεγονός ότι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της ομάδας του Αγρινίου κατά την περυσινή σεζόν, Ντιέγκο Μπεχαράνο, κλήθηκε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν για το ματς με την Καλλονή.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ