ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Πήρε Μορένο ο Παναιτωλικός

Πήρε Μορένο ο Παναιτωλικός

Την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου ο Παναιτωλικός απέκτησε τον Έρικ Αντρέ Μορένο από την Μπράγκα. Επεκτάθηκε ως το 2016 το συμβόλαιο του Μαρτίνες.

Ο 23χρονος Κολομβιανός επιθετικός αποκτήθηκε από την Μπράγκα με τη μορφή μονοετούς δανεισμού. Ο Λατινοαμερικάνος είχε μετακομίσει στην πορτογαλική ομάδα από τη Μιγιονάριος της πατρίδας του, αλλά δεν μπόρεσε να καθιερωθεί σ' αυτή.

Την περσινή σεζόν παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στη γαλλική Αρλ, με τους ανθρώπους της Μπράγκα να αποφασίζουν να τον δώσουν και φέτος σε ομάδα που θα έχει χρόνο συμμετοχής.

Ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο του 2016, θα είναι ο Νίκολας Μαρτίνες καθώς αποδέχτηκε την πρόταση της ομάδας του Αγρινίου για επέκταση της συνεργασίας τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:

Ο Νίκολας Μαρτίνες αποδέχτηκε την πρόταση της ΠΑΕ Παναιτωλικός για επέκταση κατά ένα χρόνο της συνεργασίας με την ομάδα μας και υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2016.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής στις δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίησή του: "Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο Παναιτωλικός με την επέκταση του συμβολαίου. Στο διάστημα που βρίσκομαι στην ομάδα είμαι απόλυτα ικανοποιημένους από τους ανθρώπους που εργάζονται γι’ αυτή, όπως και από τους φιλάθλους. Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους και να κάνω το καλύτερο δυνατό για να πάει ο Παναιτωλικός ψηλά".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ