ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

"Πατάει" Αγρίνιο ο Έρμπες

Uruguay's Nacional's Christian Nunez, left, fights for the ball with Argentina's Boca Juniors' Cristian Erbes during a Copa Libertadores soccer match in Buenos Aires, Argentina, Thursday, March 7, 2013. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Uruguay's Nacional's Christian Nunez, left, fights for the ball with Argentina's Boca Juniors' Cristian Erbes during a Copa Libertadores soccer match in Buenos Aires, Argentina, Thursday, March 7, 2013. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP

Ο 28χρονος Αργεντινός αμυντικός μέσος, Κριστιάν Έρμπες, αναμένεται στο Αγρίνιο εντός της Δευτέρας (29/1) για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον Παναιτωλικό.

Μετά την απόκτηση του 30χρονου Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, Άργκους, ο Παναιτωλικός στρέφει την ενίσχυσή του στη μεσαία γραμμή. Εντός της Δευτέρας (29/1) αναμένεται να αφιχθεί στο Αγρίνιο ο 28χρονος Αργεντινός αμυντικός μέσος, Κριστιάν Έρμπες.

Γεννήθηκε την 6η ημέρα του Ιανουαρίου του 1990 στο Μπουένος Άιρες και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπόκα Τζούνιορς. Το 2009 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα των "σενέισες", δόθηκε δανεικός στη μεξικάνικη, Βέρακρους, ενώ την τρέχουσα σεζόν αγωνίστηκε στην πατρίδα του με τη φανέλα της Τσακαρίτα. Είχε οκτώ συμμετοχές στο πρωτάθλημα της "χώρας του τάνγκο".

Στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας θα σμίξει ξανά με τον πρώην συμπαίκτη του στην Μπόκα Τζούνιορς, Φεντερίκο Μπράβο. Αναμένεται να γίνει ο τρίτος Αργεντινός στο ρόστερ της ομάδας, καθώς ήδη υπάρχει και ο Φράνκο Μασουρέκ.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ