ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παρουσία Ματζουράκη η προπόνηση στον Παναιτωλικό

 Παρουσία Ματζουράκη η προπόνηση στον Παναιτωλικό
Ματζουράκης, Κωστούλας

Ο Γιάννης Ματζουράκης βρέθηκε την Τετάρτη (7/10) στο Αγρίνιο και παρακολούθησε την προπόνηση του Παναιτωλικού δίπλα με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Φώτη Κωστούλα. Αρκετοί οι απόντες.

Ενώ αρχικά είχε διαρρεύσει πως ο Γιάννης Ματζουράκης θα βρισκόταν την Πέμπτη (8/10) στο Αγρίνιο για λογαριασμό του Παναιτωλικού, αυτός ταξίδεψε μια μέρα νωρίτερα. Έτσι την Τετάρτη (7/10) παρακολούθησε με τον Φώτη Κωστούλα την προπόνηση και την επομένη, εκτός απροόπτου, θα επισημοποιηθεί η συνεργασία.

Το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΠΑΕ έχει ως εξής: " Προθέρμανση, ταχύτητες, παιχνίδια με μπάλα (passing game) και δίτερμα, περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας. Την προπόνηση παρακολούθησε ο Γιάννης Μαντζουράκης, ο οποίος αύριο θα έχει την τελική συζήτηση με τη διοίκηση για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας.

Απουσίαζαν οι διεθνείς Ουάρντα (Εθνική Αιγύπτου), Μύγας (Εθνική Ελπίδων), όπως και ο Κέβιν που αναρρώνει. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κυριακίδης, Στεφανάκος, Καμαρά, Κόρσιενς. Αύριο Πέμπτη θα γίνουν δύο προπονήσεις, στις 9.00 το πρωί και στις 5.30 το απόγευμα στο Emileon".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Μαντζουράκης αναλαμβάνει τον Παναιτωλικό

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ