Παραιτήθηκε ο Κωστούλας, πρόεδρος ο Μπελεβώνης

Παναιτωλικός, Κωστούλας, Μπελεβώνης

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ενημέρωσε ότι ο Φώτης Κωστούλας παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου και τη θέση του πήρε ο Μάκης Μπελεβώνης, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναιτωλικός συνεδρίασε την Πέμπτη (19/1) και ο μεγαλομέτοχος Φώτης Κωστούλας παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου, κάτι για το οποίο είχατε ενημερωθεί προ ημερών. Τη θέση του πήρε ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Μάκης Μπελεβώνης.

Πάντως στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα του Αγρινίου, έκανε σαφές ότι ο Κωστούλας παραμένει εγγυητής αυτής της μεταβατικής πορείας, ενώ σημείωσε πως "είμαστε βέβαιοι ότι η ομάδα μας θα συνεχίσει με επιτυχία στο δρόμο που εκείνος χάραξε".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: "Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος Φώτης Κωστούλας σε πρόσφατες δηλώσεις του έκανε γνωστή την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη θέση του προέδρου. Επιθυμία του είναι, σε βάθος χρόνου, η αναζήτηση επενδυτή ο οποίος θα αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο που κατέχει. Κατέστησε σαφές ότι στο μεταβατικό αυτό διάστημα θα στηρίξει με κάθε τρόπο την ΠΑΕ και την ομάδα, ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία της.

Σήμερα συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΠΑΕ, όπου ο κ. Κωστούλας υπέβαλε την παραίτησή του από το αξίωμα του προέδρου. Πρόεδρος εκλέχθηκε ο έως τώρα Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Γεράσιμος Μπελεβώνης.

Με κοινή επιθυμία του μεγαλομετόχου και του προέδρου, ο κ. Μπελεβώνης θα απευθυνθεί τις επόμενες μέρες στους θεσμικούς φορείς (Ερασιτέχνη Παναιτωλικό, Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών, Δήμο Αγρινίου κ.α.), και σε ανθρώπους που μπορούν και θέλουν να συμμετάσχουν ενεργά στην προσπάθεια που θα ακολουθήσει, με τη συγκρότηση ενός διευρυμένου Δ.Σ. και τη διοικητική ενδυνάμωση με νέα πρόσωπα.

Οι φίλοι του Παναιτωλικού πρέπει να γνωρίζουν ότι με τον Φώτη Κωστούλα εγγυητή αυτής της μεταβατικής πορείας, είμαστε βέβαιοι ότι η ομάδα μας θα συνεχίσει με επιτυχία στο δρόμο που εκείνος χάραξε. Οφείλουμε ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί να ενδυναμώσουμε, με την υπεύθυνη στάση μας το επόμενο διάστημα, το όραμα του αναμορφωτή του Παναιτωλικού, ακολουθώντας με περηφάνια και ανεξαρτησία τις αρχές και τις αξίες που ο Σύλλογός μας πρεσβεύει και ο Φώτης Κωστούλας ανέδειξε σε όλο τους το μεγαλείο με το έργο του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αφήνει την προεδρία του Παναιτωλικού ο Κωστούλας
 
SHARE

24MEDIA NETWORK

O Profesor αποκαλύπτει γιατί επιστρέφει το Casa De Papel

Το τελευταίο τρέιλερ της τρίτης σεζόν δίνει το μεγάλο στοιχείο που περιμέναμε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

"ΦΡΕΣΚΟ" ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ NBA PLAYOFFS

Πόσο θα αντέξει ο Λέοναρντ;

Οι Ράπτορς επιβίωσαν, αλλά πόσο θα αντέξουν; Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας έχουν την απάντηση στο 11ο επεισόδιο του I Pod This Game: όσο αντέξει ο Λέοναρντ.