ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παπάζογλου: "Να κάνουμε το επόμενο βήμα"

Παπάζογλου: "Να κάνουμε το επόμενο βήμα"

Ο Τάσος Παπάζογλου ψηφίστηκε ως MVP για την παρουσία του στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό από τους φίλους της ομάδας του Αγρινίου και κατά την παραλαβή του βραβείου του έβαλε ψηλά τον πήχη για τη φετινή σεζόν.

Τις εγκαταστάσεις της Mercedes-Benz Μ. ΣΙΔΕΡΗΣ Α.Ε. στο Αγρίνιο, χορηγό της ομάδας του Παναιτωλικού, επισκέφθηκε την Πέμπτη ο Τάσος Παπάζογλου προκειμένου να βραβευθεί ως MVP της ομάδας του Αγρινίου στο ματς με τον Πανθρακικό. Την απονομή του βραβείου έκανε ο κ. Μιχάλης Σιδέρης ο οποίος δήλωσε:

"Να συγχαρώ όλους τους παίκτες του Παναιτωλικού που τους καμαρώνουμε και να τους δώσω συγχαρητήρια για το καλό τους ξεκίνημα και εύχομαι να έχουν ανάλογη συνέχεια και να πετύχουν τους στόχους και να βγούμε και στην Ευρώπη. Η δική τους επιτυχία άλλωστε θα είναι και επιτυχία του τόπου μας".

Από την πλευρά του ο Παπάζογλου ευχαρίστησε τον κόσμο του Παναιτωλικού που τον ψήφισε λέγοντας:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που παίρνω αυτό το βραβείο και το αφιερώνω στους φιλάθλους μας που με ψήφισαν και χάρη σε αυτούς παίρνω αυτό το βραβείο. Έχω να πω ότι θα δουλέψω πιο σκληρά ώστε να πετύχει η ομάδα γρήγορα τους στόχους της και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται".

Ο έμπειρος αμυντικός υποστήριξε ότι στόχος πλην της εύκολης παραμονής είναι η ομάδα του Παναιτωλικού να πάει και ένα βήμα πιο πάνω λέγοντας:

"Είχαμε ένα δύσκολο ξεκίνημα αλλά η ομάδα έδειξε να πατάει καλά και πήραμε και κάποια καλά αποτελέσματα. Πιστεύω πως θα είναι πολύ καλή η φετινή χρονιά και γιατί όχι να κάνουμε και το επόμενο βήμα και να μπούμε και στην εξάδα".

Παπάζογλου: "Να κάνουμε το επόμενο βήμα"
Παπάζογλου: "Να κάνουμε το επόμενο βήμα"

Χωρίς τρεις η προπόνηση

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Παναιτωλικού συνεχίστηκε κανονικά ενόψει του αγώνα με την Βέροια με τον Πόντες να μην έχει στη διάθεση του τους Καμαρά, Κόρσιενς και Κωνσταντινόπουλο.

Το δελτίο Τύπου ανέφερε: "Προθέρμανση, ασκήσεις ταχυδύναμης με τελειώματα φάσεων και παιχνίδια δύο εναντίον ενός και τρεις εναντίον δύο, περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Καμαρά, Κόρσιενς, Κωνσταντινόπουλος. Για αύριο Παρασκευή έχουν προγραμματιστεί δύο προπονήσεις, στις 8.30 το πρωί και στις 6.30 το απόγευμα".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ