ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Υπογράφεται η σύμβαση αναβάθμισης του γηπέδου

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τη Μεγάλη Τετάρτη (15/4) υπογράφεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η σύμβαση και μπαίνει στη φάση της δημοπράτησης η αναβάθμιση του γηπέδου του Παναιτωλικού. Τι περιλαμβάνει.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η αναβάθμιση του γηπέδου του Παναιτωλικού καθώς τη Μεγάλη Τετάρτη (15/4) υπογράφεται η σύμβαση από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το έργο μπαίνει στη φάση της δημοπράτησης.

Ο εκσυγχρονισμός των αθλητικών εγκαταστάσεων του γηπέδου της ομάδας του Αγρινίου είναι συνολικού προϋπολογισμού 1.500.000 ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Τι περιλαμβάνει, όμως, αυτή η αναβάθμιση. Προβλέπεται η προσθήκη διώροφης κερκίδας, κατασκευή στεγάστρου στην ανατολική κερκίδα, κατασκευή πρότυπου χώρου φιλοξενίας ΑμεΑ και διαμόρφωση χώρου φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας.

Παράλληλα προβλέπεται διαμόρφωση - ανάπλαση πρόσοψης επί της οδού Προυσιωτίσσης, διαμόρφωση εσωτερικού χώρου στο πέταλο, χώρου εκδηλώσεων, συνελεύσεων, συνεδρίων, αλλά και εκθεσιακού χώρου που θ' αποτελέσει και το μουσείο της ομάδας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ