ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Τριπλή ενίσχυση για σωτηρία

Παναιτωλικός: Τριπλή ενίσχυση για σωτηρία

Ο Παναιτωλικός προχωρά άμεσα στην απόκτηση των Αντονί Μουνιέ, Κέβιν Γκαρθία και Χουάν Ιγκνάσιο Άλβαρες με σκοπό να παλέψει για την παραμονή του στη Super League.

O Παναιτωλικός αναδείχθηκε ισόπαλος δίχως γκολ (0-0) με την Ξάνθη στη Θράκη την Τετάρτη (18/12) για την 15η αγωνιστική της Super League και παραμένει ουραγός της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος, ωστόσο δεν ρίχνει λευκή πετσέτα.

Η ομάδα του Αγρινίου προχωρά σε τριπλή προσθήκη. Πέραν του Αντονί Μουνιέ ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και ξεκινά προπονήσεις με την ομάδα, έχει συμφωνήσει και με άλλους δυο παίκτες.

Στον Παναιτωλικό επιστρέφει ο 30χρονος Ισπανός αριστερός μπακ, Κέβιν Γκαρθία, μετά από τρία χρόνια. Είχε έλθει στην Ελλάδα το 2014 από τη Μαγιόρκα και το 2016 είχε μείνει ελεύθερος. Το 2017 αγωνίστηκε σε Οσπιταλέτ και Γκιχουέλο, το 2018 στην Μπούργος και την τρέχουσα σεζόν στη Μούρθια.

Τις τελευταίες ημέρες του μήνα αναμένεται στην Αιτωλοακαρνανία και ο 22χρονος Αργεντινός εξτρέμ, Χουάν Ιγνάσιο Άλβαρες. Ο Νοτιοαμερικανός μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Τσακαρίτα, προϊόν των ακαδημιών της οποίας άλλωστε είναι. Η τελευταία μεταγραφή δεν θα πραγματοποιηθεί μόνο εάν ο Παναιτωλικός βρει κάτι καλύτερο στην αγορά.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ