ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Θέλει Ρόσα, ψάχτηκε για Τόρες

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναιτωλικός ενδιαφέρεται να εντάξει ξανά στο δυναμικό του τον Φάρλεϊ Ρόσα, ο οποίος δεν περνά και τις καλύτερες ημέρες του στον Ατρόμητο. Ψάχτηκε για τον Μανού Τόρες της ΑΕΛ, αλλά ο Ισπανός θέλει να μείνει στην Κύπρο.

Ο Παναιτωλικός προσπαθεί να μπαλώσει τις τρύπες που δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Η ομάδα του Αγρινίου αναζητά λύση στη μεσοεπιθετική γραμμή και ο Μάκης Χάβος την έχει βρει στο πρόσωπο του Φάρλεϊ Ρόσα.

Άλλωστε είχε συνεργαστεί με τον 25χρονο Βραζιλιάνο κατά την προηγούμενη θητεία τους στην ομάδα του Αγρινίου και πριν αποχωρήσει με προορισμό την Αλ Ετιφάκ. Ο Ρόσα ανήκει τώρα στον Ατρόμητο, αλλά δεν περνά και τις καλύτερες ημέρες του στο Περιστέρι.

Ούτε ο ίδιος είναι ικανοποιημένος, ούτε η ομάδα από αυτόν. Επαφή ανάμεσα στον Βραζιλιάνο και τον Παναιτωλικό και εξελίξεις δρομολογούνται μετά τα ματς Κυπέλλου.

ΨΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΡΕΣ

Ο Παναιτωλικός ψάχτηκε για μια εξαιρετική περίπτωση κατά το ταξίδι του Μάκη Μπελεβώνη στην Κύπρο. Μίλησε με την ΑΕΛ Λεμεσού για τον Ισπανού, Μανού Τόρες. Κι ενώ ανάμεσα στις δυο ομάδες υπήρχε εξαιρετική διάθεση, ο 29χρονος Ισπανός με θητεία σε Βιγιαρεάλ, Μπέτις, Μαγιόρκα, Σάλκε, Καρλσρούη και Γκρόιτερ Φιρτ είχε διαφορετική άποψη.

Αποφάσισε να μείνει στην Κύπρο και να τελειώσει τη σεζόν στο Νησί.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ