ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Στο Παραλίμνι ο Λουσέρο

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΕΝΠ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντριάν Λουσέρο, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια φορούσε τη φανέλα του Παναιτωλικού. Ο Αργεντινός έχει αγωνιστεί ξανά στην Κύπρο με τη φανέλα της ΑΕΚ Λάρνακας.

Στην Κύπρο θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Αντριάν Λουσέρο. Ο 34χρονος Αργεντινός ανακοινώθηκε από την ΕΝΠ. Επιστρέφει στην Κύπρο, καθώς τη σεζόν 2013-14 είχε φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ Λάρνακας.

Τα τελευταία δύο χρόνια φορούσε τη φανέλα του Παναιτωλικού, από τον οποίον έμεινε ελεύθερος. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ξάνθη, Απόλλωνα Σμύρνης και Πανθρακικό.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Η ΕΝΠ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει την απόκτηση του πολύπειρου μέσου Adrian Lucero. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στην Κύπρο και θα ενταχθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας μας. Η μεγάλη οικογένεια της Ένωσης θέλει να ευχηθεί στον ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία».

Στην Ελλάδα έπαιξε σε Πανθρακικό, Απόλλωνα Σμύρνης, Ξάνθη και Παναιτωλικό. Ο 34χρονος υπέγραψε ήδη το συμβόλαιό του με την ομάδα του Παραλιμνίου και θα ενταχθεί άμεσα στις προπονήσεις των βυσσινί".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ