ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Με αρκετά νέα πρόσωπα η τελευταία αποστολή του Δέλλα

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τραϊνός Δέλλας στο τελευταίο του παιχνίδι ως προπονητής του Παναιτωλικού αποφάσισε να συμπεριλάβει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στην αποστολή για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει την Κυριακή το μεσημέρι στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό στο τελευταίο παιχνίδι του Τραϊανού Δέλλα ως προπονητή της ομάδας του Αγρινίου.

Εδώ και δυο εβδομάδες έχει γίνει γνωστό πως ο Έλληνας τεχνικός δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του Παναιτωλικού και το ματς της Κυριακής θα αποτελέσει το τελευταίο για τον "Τράι" με την ιδιότητα αυτή.

Ο Δέλλας αποφάσισε να συμπεριλάβει στην 19άδα που πήρε μαζί του αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές όπως οι Θεοδωρόπουλος, Παρράς, Γιαννιώτης, Μπελεβώνης οι οποίοι είτε δεν έχουν αγωνιστεί καθόλου, είτε έχουν παίξει ελάχιστα.

Συγκεκριμένα στην αποστολή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό συμμετέχουν οι: Γιαννακόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Ντουάρτε, Μπελεβώνης, Παρράς, Μιχάι, Βασιλούδης, Μαλής, Γιαννιώτης Δ., Πάουλο, Τσιγγάρας, Άργκους, Λιάβας, Γκούγκα, Τσοκάνης, Λουσέρο, Αμαράλ, Μπαΐροβιτς, Μανά.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ