ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Μαρσιάλ διετίας στην ομάδα του Αγρινίου

Παναιτωλικός: Μαρσιάλ διετίας στην ομάδα του Αγρινίου

Ο Ζοάν Μαρσιάλ, αδελφός του Αντονί που αγωνίζεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανακοινώθηκε για τα επόμενα δυο χρονια από τον Παναιτωλικό. Τι ανεφερε στις πρώτες του δηλώσεις

Παίκτης του Παναιτωλικού είναι και με τη βούλα ο Ζοάν Μαρσιάλ, ο οποίος είναι αδελφός του Αντονί που αγωνίζεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Γάλλος ανακοινωθηκε για δυο χρόνια από την ομάδα του Αγρινίου και ανέφερε πως ήρθε σε ένα οργανωμένο και φιλόδοξο κλαμπ. Ο Μαρσιάλ εχει αγωνιστεί σε Μπαστιά, Μπρεστ και Τρουά στη χώρα του και στις Μακάμπι Πετάχ Τίκβα και Ασχόντ στο Ισραήλ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Ζοάν Μαρσιάλ θα είναι μέλος της ομάδας μας για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Γάλλος αμυντικός που αγωνίστηκε σε ομάδες της χώρας του (Μπαστιά, Μπρεστ, Τρουά) και στο Ισραήλ (Μακάμπι Πετάχ Τίκβα, Ασχόντ), μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ο πρόεδρος και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας μου εμπνέουν σιγουριά. Πρόκειται για ένα οργανωμένο και φιλόδοξο κλαμπ. Είμαι εδώ να βοηθήσω να φτάσει ο Παναιτωλικός όσο το δυνατόν ψηλότερα τη νέα σεζόν".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ