ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Λύθηκε το συμβόλαιο του Καμαρά

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ  / EUROKINISSI)
Καμαρά, Παναιτωλικός EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου του με τον Αλχασάν Καμαρά μετά από επιθυμία του επιθετικού από τη Σιέρα Λιόνε ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί καθόλου τη φετινή σεζόν. (VIDEOS)

Παρελθόν από τον Παναιτωλικό μετά από δική του επιθυμία αποτελεί ο 26χρονος επιθετικός Αλχασάν Καμαρά. Η διοίκηση της ομάδας του Αγρινίου αποδέχτηκε το αίτημα του επιθετικού από τη Σιέρα Λιόνε για τη λύση της συνεργασίας του.

Ο 26χρονος φορ που είχε ένα εξαιρετικό πρώτο εξάμηνο στην ομάδα του Αγρινίου τραυματίστηκε σοβαρά πέρυσι τον Δεκέμβριο στο ματς με τον Άρη και ακόμη φέτος δεν ήταν σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Έτσι ζήτησε να μείνει ελεύθερος με τον Παναιτωλικό να δίνει τη συγκατάθεση του.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Παναιτωλικός έκανε δεκτό το αίτημα του Αλχασάν Καμαρά για λύση της συνεργασίας. Ο ποδοσφαιριστής έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Είναι μια πολύ έντονη συναισθηματικά στιγμή αυτό το “αντίο”. Δυστυχώς, πολύ δύσκολοι προσωπικοί λόγοι με αναγκάζουν να αποχωρήσω από την ομάδα. Οι άνθρωποι του Παναιτωλικού και του Αγρινίου γενικότερα έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Παναιτωλικό.

Δεν ξέρω τι θα κάνω την επόμενη μέρα όσο αναφορά την καριέρα μου αλλά ελπίζω κάποια στιγμή οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά και να επιστρέψω. Εύχομαι στην ομάδα να πετύχει τους στόχους της, να παραμείνει στην κατηγορία και να φτάσει εκεί που της αξίζει.

Τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμη. Πάμε Παναιτωλικάρα!!!».

Ευχαριστούμε τον Καμαρά για όσα πρόσφερε στον Παναιτωλικό και ευχόμαστε κάθε καλό σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο".

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ

Ο Καμαρά την πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα το πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2018-19 είχε 11 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας του Αγρινίου και τέσσερα γκολ, δύο εξ αυτών κόντρα στην ΑΕΚ.

Φυσικά όλοι θυμούνται και τον σοκαριστικό τραυματισμό του στο ματς με τον Άρη στις 15 Δεκεμβρίου όταν πριν τη συμπλήρωση 10' λεπτών είχε πέσει άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο και είχε βγάλει την επιγονατίδα του με αποτέλεσμα να μην έχει αγωνιστεί έως τώρα.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ