ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Λύθηκε η συνεργασία με τον Λούις Κάστρο

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Kastro, Panaitoliko (eurokinissi) EUROKINISSI

Παρελθόν από τον Παναιτωλικό αποτελεί, όπως αναμενόταν, ο Λούις Κάστρο ο οποίος πλήρωσε το μάρμαρο για το κακό ξεκίνημα της ομάδας του Αγρινίου.

Παρελθόν και επίσημα από τον Παναιτωλικό αποτελεί από το βράδυ της Παρασκευής ο Λουίς Κάστρο με τις δυο πλευρές να λύνουν τη συνεργασία τους, όπως είχατε διαβάσει στο Sport24.gr από το πρωί της Παρασκευής. Ο νεαρός Πορτογάλος πλήρωσε το μάρμαρο για το κακό ξεκίνημα της ομάδας του Αγρινίου που δεν έχει ούτε νίκη σε αυτά τα πρώτα έξι παιχνίδια.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Μετά από συνάντηση διοίκησης και προπονητή αποφασίστηκε από κοινού η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ευχαριστούμε τον Λουίς Κάστρο και τους συνεργάτες του και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά βήματά τους".

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΠΕΤΡΑΚΗΣ

Ένα από τα πρώτα ονόματα που έχουν ακουστεί ως υποψήφιος διάδοχος του Λούις Κάστρο είναι ο πρώην τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννη Πετράκης, καθώς δεν αποκλείεται στον Παναιτωλικό να πάνε πλέον σε λύση Έλληνα προπονητή που γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις.

Το γεγονός όμως πως ο Κάστρο έφυγε σε αυτό το χρονικό σημείο και όχι αμέσως μετά το ματς με τη Λαμία ίσως φανερώνει πως στην ομάδα του Αγρινίου έχουν βρει τον διάδοχο του.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ