ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Κλείνει τη θύρα των οργανωμένων

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναιτωλικός αποφάσισε να κλείσει τη θύρα των οργανωμένων ακυρώνοντας ακόμη και τα εισιτήρια διαρκείας ενώ έκανε γνωστό ότι δεν θα παραχωρήσει εισιτήρια στον ΠΑΟΚ για τη μεταξύ τους τους αναμέτρηση (15/12, 19:30).

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Φώτης Κωστούλας επιτέθηκε, μέσω δήλωσης στην ιστοσελίδα του συλλόγου, σε μερίδα οπαδών της ομάδας, χαρακτηρίζοντάς τους "τζάμπα μάγκες" και υποστηρίζοντας πως είναι μία οικτρή μειοψηφία που δεν έχει θέση στο γήπεδο.

H ομάδα του Αγρινίου αποφάσισε να κλείσει τη θύρα των οργανωμένων ακυρώνοντας ακόμη και τα εισιτήρια διαρκείας ενώ έκανε γνωστό ότι δεν θα παραχωρήσει εισιτήρια στον ΠΑΟΚ για τη μεταξύ τους τους αναμέτρηση (15/12, 19:30).

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ:

"Στον αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 ώρα 19.30, δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, ο καθένας εκ των οποίων μπορεί να αγοράσει έως δύο απλά ονομαστικά εισιτήρια, με την επίδειξη της κάρτας του στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο.

Οι φίλαθλοι που ήταν παρόντες σε ένα ή περισσότερους από τους τρεις τελευταίους εντός έδρας αγώνες, μπορούν να προμηθευτούν από ένα απλό εισιτήριο προσερχόμενοι στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο, όπου θα γίνεται διασταύρωση των στοιχείων τους, τα οποία έχουν καταγραφεί στο ηλεκτρονικό σύστημα έκδοσης.

Εκδοτήρια ΔΕΝ θα λειτουργήσουν, ενώ ΔΕΝ θα επιτραπεί είσοδος φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας. Τα γραφεία θα είναι ανοικτά την Κυριακή από τις 12.00 έως τις 17.30 Ανακοινώνεται ότι δεν θα λειτουργήσει η θύρα 6 για λόγους ασφαλείας. Οι κάρτες εισιτηρίων διαρκείας με θέσεις στη θύρα 6 ακυρώθηκαν ηλεκτρονικά και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Οι κάτοχοί τους μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία της ΠΑΕ για την επιστροφή του αντίτιμου".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ